U Matičnoj biblioteci počinje obilježavanje "Dječije nedjelje"

04.10.2021. 15:27
0
IZVOR: Katera

Matična biblioteka Istočno Sarajevo obilježiti Nedjelju djeteta, a program obilježavanja počinje u srijedu, 6. oktobra, u 12.00 časova u Dječijem odjeljenju Matične biblioteke.

Ovom prilikom biće završen „Ljetni program čitanja“ u kome su animirana djeca da tokom ljetnog raspusta pročitaju što veći broj knjiga, a biće proglašen i najčitalac.

Povodom proglašenja najuspješnijih čitalaca Dječije biblioteke organizovan je i poseban program u kome će učestvovati polaznici radionica Dječije biblioteke.

Na ovaj način Matična biblioteka nastalja sa aktivnostima koje podstiču djecu i roditelje da korsite usluge biblioteke i radi na promociji čitanja i obrazovanja.

Prva nedjelja u oktobru tradicionalno se obilježava kao „Dječija nedjelja“ s ciljem da se kroz različite manifestacije ukaže na važnost prepoznavanja potreba svakog djeteta i adekvatnog reagovanja u svim situacijama u kojima se djeca nađu na svom putu odrastanja.

Komentari 0
Povezane vijesti
U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića U četvrtak promocija knjige „...i druge priče“ Saše Kneževića
Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu Promocija knjige Mirka Šošića „Život u ratu (doktori u ratu)“ u Istočnom Novom Sarajevu
Književno veče Dragana Vilića u Istočnom Novom Sarajevu Književno veče Dragana Vilića u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    11h 14m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    23h 14m
    10
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    8h 43m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    8h 1m
    0
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    2h 57m
    0