У незгоди код Братунца тешко повријеђен малољетник

10.06.2022. 16:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Малољетно лице, које је пронађено без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди и пребачено је на лијечење у Универзитетско клинички центар у Тузли, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пролазник је пријавио полицији да је у каналу поред пута, у Улици Светог Саве у Братунцу, видио непознато лице у бесвјесном стању, за које је утврђено да је ријеч о малољетном лицу повријеђеном у току ноћи.

Повријеђеном лицу љекарска помоћ је прво указана у Дому здравља у Братунцу, потом је превезено у болницу у Зворнику, а затим у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицији да предузме све мјере и радње из своје надлежности након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

Срна незванично сазнаје да је повријеђен дјечак настањен у Улици Светог Саве, а да се возило које га је ударило удаљило са лица мјеста и полиција трага за возачем.

Коментари 0
Повезане вијести
Тешко повријеђен малољетни мотоциклиста Тешко повријеђен малољетни мотоциклиста
Град величине јајета причинио штету на воћњацима, усјевима и објектима Град величине јајета причинио штету на воћњацима, усјевима и објектима
У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
Најчитаније
 • Операција ''Лукавац 93'' - Трново, Бјелашница и Игман
  8h 36m
  4
 • Идентификован нападач на дијете и мајку због натписа "делије север"
  21h 31m
  11
 • Сјећање на некадашњи Дан младости – 25. мај (ВИДЕО)
  8h 38m
  2
 • Сукоб навијача у центру Сарајева
  21h 35m
  3
 • Мајка избола кћерку кад су дошли социјални радници
  5h 0m
  0