У незгоди код Братунца тешко повријеђен малољетник

10.06.2022. 16:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Малољетно лице, које је пронађено без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди и пребачено је на лијечење у Универзитетско клинички центар у Тузли, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пролазник је пријавио полицији да је у каналу поред пута, у Улици Светог Саве у Братунцу, видио непознато лице у бесвјесном стању, за које је утврђено да је ријеч о малољетном лицу повријеђеном у току ноћи.

Повријеђеном лицу љекарска помоћ је прво указана у Дому здравља у Братунцу, потом је превезено у болницу у Зворнику, а затим у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицији да предузме све мјере и радње из своје надлежности након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

Срна незванично сазнаје да је повријеђен дјечак настањен у Улици Светог Саве, а да се возило које га је ударило удаљило са лица мјеста и полиција трага за возачем.

Коментари 0
Повезане вијести
Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сарајеву Идентификована лица која се доводе у везу са наношењем повреда лицу у Источном Новом Сара...
У превртању аутомобила у Рогатици повријеђен сувозач У превртању аутомобила у Рогатици повријеђен сувозач
Сјећање на смрт шестогодишње Биљане Николић - рана која не зараста Сјећање на смрт шестогодишње Биљане Николић - рана која не зараста
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 28m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 27m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 3m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 24m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 7m
    9