У незгоди код Братунца тешко повријеђен малољетник

10.06.2022. 16:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Малољетно лице, које је пронађено без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди и пребачено је на лијечење у Универзитетско клинички центар у Тузли, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пролазник је пријавио полицији да је у каналу поред пута, у Улици Светог Саве у Братунцу, видио непознато лице у бесвјесном стању, за које је утврђено да је ријеч о малољетном лицу повријеђеном у току ноћи.

Повријеђеном лицу љекарска помоћ је прво указана у Дому здравља у Братунцу, потом је превезено у болницу у Зворнику, а затим у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицији да предузме све мјере и радње из своје надлежности након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

Срна незванично сазнаје да је повријеђен дјечак настањен у Улици Светог Саве, а да се возило које га је ударило удаљило са лица мјеста и полиција трага за возачем.

Коментари 0
Повезане вијести
У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач У саобраћајној незгоди на Равној Романији тешко повријеђен возач
Плакета општине Братунац Бориши Симанићу Плакета општине Братунац Бориши Симанићу
У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица У саобраћајној незгоди повријеђено седам лица
Најчитаније
 • Хавана - торта над тортама
  20h 21m
  1
 • Горио аутомобил у Источној Илиџи
  20h 56m
  0
 • Фирма „Еуро-експрес“ запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
  14h 48m
  0
 • Премијера документарне драме „Ко камен“ у Народном позоришту: Веленка Брстинова и кћер јој Драгана
  17h 8m
  0
 • Опљачкана Светлана Ценић, аналитичарка има поруку за крадљивца
  9h 58m
  6