У незгоди код Братунца тешко повријеђен малољетник

10.06.2022. 16:24
0
ИЗВОР: srna.rs

Малољетно лице, које је пронађено без свијести у каналу поред пута Братунац-Сребреница, тешко је повријеђено у саобраћајној незгоди и пребачено је на лијечење у Универзитетско клинички центар у Тузли, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Пролазник је пријавио полицији да је у каналу поред пута, у Улици Светог Саве у Братунцу, видио непознато лице у бесвјесном стању, за које је утврђено да је ријеч о малољетном лицу повријеђеном у току ноћи.

Повријеђеном лицу љекарска помоћ је прво указана у Дому здравља у Братунцу, потом је превезено у болницу у Зворнику, а затим у Универзитетско клинички центар у Тузли гдје су му констатоване тешке тјелесне повреде.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина који је наложио полицији да предузме све мјере и радње из своје надлежности након чега ће се изјаснити о квалификацији наведеног догађаја.

Срна незванично сазнаје да је повријеђен дјечак настањен у Улици Светог Саве, а да се возило које га је ударило удаљило са лица мјеста и полиција трага за возачем.

Коментари 0
Повезане вијести
У Братунцу представљен роман "Минијатуре" У Братунцу представљен роман "Минијатуре"
Ђокићеви социјалисти позвали да се гласа за Јелену Тривић Ђокићеви социјалисти позвали да се гласа за Јелену Тривић
Премијера документарног филма поводом хуманитарне акције за Тијану Радовић Премијера документарног филма поводом хуманитарне акције за Тијану Радовић
Најчитаније
 • Преминуо др Дејан Кафка
  22h 37m
  8
 • Јовичић повлачи кандидатуру, из ДНС-а позвали да гласају за Тривићеву?
  23h 47m
  4
 • Упуцан Радоје Звицер, шеф кавачког клана тешко рањен?
  15h 42m
  0
 • ОО СДС Калиновик: Спрема се велика изборна превара
  22h 8m
  7
 • Серијски силоватељ Игор Милошевић поново иза решетака
  19h 26m
  0