U nezgodi kod Bratunca teško povrijeđen maloljetnik

10.06.2022. 16:24
0
IZVOR: srna.rs

Maloljetno lice, koje je pronađeno bez svijesti u kanalu pored puta Bratunac-Srebrenica, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi i prebačeno je na liječenje u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prolaznik je prijavio policiji da je u kanalu pored puta, u Ulici Svetog Save u Bratuncu, vidio nepoznato lice u besvjesnom stanju, za koje je utvrđeno da je riječ o maloljetnom licu povrijeđenom u toku noći.

Povrijeđenom licu ljekarska pomoć je prvo ukazana u Domu zdravlja u Bratuncu, potom je prevezeno u bolnicu u Zvorniku, a zatim u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policiji da preduzme sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji navedenog događaja.

Srna nezvanično saznaje da je povrijeđen dječak nastanjen u Ulici Svetog Save, a da se vozilo koje ga je udarilo udaljilo sa lica mjesta i policija traga za vozačem.

Komentari 0
Povezane vijesti
Centralni doček djece sa Kosova i Metohije u Bratuncu 22. juna Centralni doček djece sa Kosova i Metohije u Bratuncu 22. juna
Teško povrijeđen maloljetni motociklista Teško povrijeđen maloljetni motociklista
Grad veličine jajeta pričinio štetu na voćnjacima, usjevima i objektima Grad veličine jajeta pričinio štetu na voćnjacima, usjevima i objektima
Najčitanije
 • Milanko Cicović - ne uprlja srce mržnjom, a pokaza čojstvo i junaštvo
  22h 56m
  4
 • Opljačkan manastir Ostrog, identifikovana osumnjičena
  20h 59m
  0
 • Dejan Kojić kandidat DEMOS-a za načelnika opštine Pale
  21h 46m
  9
 • Uhapšen zbog pucnjave u Palama
  5h 53m
  0
 • Marija Karađorđević, srpska kraljica koja zaslužuje poštovanje ravno svetici
  4h 33m
  0