U nezgodi kod Bratunca teško povrijeđen maloljetnik

10.06.2022. 16:24
0
IZVOR: srna.rs

Maloljetno lice, koje je pronađeno bez svijesti u kanalu pored puta Bratunac-Srebrenica, teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi i prebačeno je na liječenje u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prolaznik je prijavio policiji da je u kanalu pored puta, u Ulici Svetog Save u Bratuncu, vidio nepoznato lice u besvjesnom stanju, za koje je utvrđeno da je riječ o maloljetnom licu povrijeđenom u toku noći.

Povrijeđenom licu ljekarska pomoć je prvo ukazana u Domu zdravlja u Bratuncu, potom je prevezeno u bolnicu u Zvorniku, a zatim u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policiji da preduzme sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji navedenog događaja.

Srna nezvanično saznaje da je povrijeđen dječak nastanjen u Ulici Svetog Save, a da se vozilo koje ga je udarilo udaljilo sa lica mjesta i policija traga za vozačem.

Komentari 0
Povezane vijesti
Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC Teška saobraćajka u Banjaluci, dvije osobe prevezene na UKC
Sarajevo: Povrijeđena tri lica, pobjegao vozač koji je izazvao udes Sarajevo: Povrijeđena tri lica, pobjegao vozač koji je izazvao udes
Dvije žene teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u Sumbulovcu Dvije žene teško povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u Sumbulovcu
Najčitanije
  • U nedjelju privremena obustava saobraćaja u Istočnom Sarajevu
    18h 2m
    0
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    13h 59m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    20h 6m
    0
  • Održana „Đurđevdanska ulična trka“ u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    17h 20m
    0
  • Odličnim učenicima 50 odsto jeftinije polaganje vozačkog ispita
    16h 18m
    0