У петак Мировни караван у оквиру СТаР пројекта за младе

09.12.2019. 13:32
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Центар за изградњу мира ЦИМ организује други Мировни камп и караван у оквиру #StaRBiH пројекта за младе (18-30 година) из сљедећих општина/градова: Велика Кладуша, Бања Лука, Јајце, Добој, Бијељина, Олово, Сарајево, Столац, Соколац и Мостар у периоду од 1. – 14. децембра.

Након одржаног Мировног кампа, слиједи Мировни караван који представља петодневно путовање кроз градове Босне и Херцеговине покривене СТаР пројектом гдје ће учесници имати прилику да размјењују искуства са локалним актерима невладиних организација, вјерским лидерима, ратним ветеранима.

У петак 13. децембра Мировни караван стиже и у општину Соколац гдје ће се одржати панел дискусија са представницима и волонтерима различитих невладиних организација који доприносе изградњи мира и међуетничком помирењу.

Учесници Мировног кампа и каравана ће са присутнима подијелити искуства која су стекли учешћем и добити информације и контакте који ће им бити значајни при имплементацији локалних иницијатива.

Вријеме одржавања панел дискусије: 13. децембар у 13:00 часова. 

Коментари 0
Повезане вијести
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла Соколац: Хуманитарна представа за средњошколску екскурзију 24. априла
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    22h 32m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    20h 46m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    18h 36m
    0
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    11h 1m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    16h 34m
    0