У РК "Славија" задовољни првим дијелом прволигашке сезоне

15.12.2021. 18:55
0
ИЗВОР: Катера

Рукометни клуб "Славија" из Источног Сарајева вечерас је уприличио новогодишњи пријем за играче и пријатеље клуба, која је одржана у ресторану на Кули, у Источној Илиџи.

Свечаности су присуствовали, поред играчког кадра, представници локалних власти, привредници, пријатељи и спонзори клуба.

Предсједник РК "Славија" Младен Мрда рекао је новинарима да су "Соколови" остварили запажене резултате у првом дијелу сезоне, стигавши до друге позиције на табели Прве лиге Републике Српске.

Мрда је истакао да су се рукометаши "Славије" окупили на почетку ове сезоне, створивши млад и перспективан тим од играча из властитог погона, те кренули у нову прволигашку сезону.

Слика


- Вратили смо све дугове, ми смо клуб који редовно сервисира све своје обавезе, а полусезону смо одиграли више него задовољавајуће. Налазимо се на другом мјесту и мислим да ћемо у наставку сезоне наставити истим темпом - рекао је Мрда.

Он је додао да клуб одлично функционише захваљајући спонзорима, али и помоћи града Источно Сарајево и општина Источно Ново Сарајево, Источна Илиџа и Трново.

- Градска и општинске институције су препознали да ова управа има капацитет и да жели да постигне добре резултате. Резултати су већ ту, а мислим да ћемо и у наредном периоду наставити истим темпом - каже Мрда.

Мрда наводи да им је један од циљева направити "фабрику" властитих играча и тренера, који ће, према његовим очекивањима, сигурно у догледно вријеме постићи још веће резултате клуба.

Рукометаш "Славије" Борис Вулетић рекао је новинарима да је задовољан садашњим током сезоне, те да им је мало недостајало да буду и јесењи прваци Републике Српске.

Вулетић је истакао да је ријетко ко могао очекивати овакву добру игру "Соколова" током јесењег дијела шампионата.

Он је додао да је сада циљ клуба стабилизација послије једног турбулентног периода, који се догодио у "Славији", те да су коначно на добром путу да "Славија" постане позитивна слика Источног Сарајева.

Вечерашњој свечаности присуствовали су и градоначелник Источног Сарајева Љубиша Ћосић и начелници општина Источно Ново Сарајево Јован Катић и Источна Илиџа Маринко Божовић.

Коментари 0
Повезане вијести
Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара Урош Гутић и Емина Алагић побједници уличне трке на пет километара
План редукције воде за недјељу, 8. септембар План редукције воде за недјељу, 8. септембар
У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 15m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 38m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 11m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 8m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 59m
    0