U RK "Slavija" zadovoljni prvim dijelom prvoligaške sezone

15.12.2021. 18:55
0
IZVOR: Katera

Rukometni klub "Slavija" iz Istočnog Sarajeva večeras je upriličio novogodišnji prijem za igrače i prijatelje kluba, koja je održana u restoranu na Kuli, u Istočnoj Ilidži.

Svečanosti su prisustvovali, pored igračkog kadra, predstavnici lokalnih vlasti, privrednici, prijatelji i sponzori kluba.

Predsjednik RK "Slavija" Mladen Mrda rekao je novinarima da su "Sokolovi" ostvarili zapažene rezultate u prvom dijelu sezone, stigavši do druge pozicije na tabeli Prve lige Republike Srpske.

Mrda je istakao da su se rukometaši "Slavije" okupili na početku ove sezone, stvorivši mlad i perspektivan tim od igrača iz vlastitog pogona, te krenuli u novu prvoligašku sezonu.

Slika


- Vratili smo sve dugove, mi smo klub koji redovno servisira sve svoje obaveze, a polusezonu smo odigrali više nego zadovoljavajuće. Nalazimo se na drugom mjestu i mislim da ćemo u nastavku sezone nastaviti istim tempom - rekao je Mrda.

On je dodao da klub odlično funkcioniše zahvaljajući sponzorima, ali i pomoći grada Istočno Sarajevo i opština Istočno Novo Sarajevo, Istočna Ilidža i Trnovo.

- Gradska i opštinske institucije su prepoznali da ova uprava ima kapacitet i da želi da postigne dobre rezultate. Rezultati su već tu, a mislim da ćemo i u narednom periodu nastaviti istim tempom - kaže Mrda.

Mrda navodi da im je jedan od ciljeva napraviti "fabriku" vlastitih igrača i trenera, koji će, prema njegovim očekivanjima, sigurno u dogledno vrijeme postići još veće rezultate kluba.

Rukometaš "Slavije" Boris Vuletić rekao je novinarima da je zadovoljan sadašnjim tokom sezone, te da im je malo nedostajalo da budu i jesenji prvaci Republike Srpske.

Vuletić je istakao da je rijetko ko mogao očekivati ovakvu dobru igru "Sokolova" tokom jesenjeg dijela šampionata.

On je dodao da je sada cilj kluba stabilizacija poslije jednog turbulentnog perioda, koji se dogodio u "Slaviji", te da su konačno na dobrom putu da "Slavija" postane pozitivna slika Istočnog Sarajeva.

Večerašnjoj svečanosti prisustvovali su i gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i načelnici opština Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić i Istočna Ilidža Marinko Božović.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze U Srpskoj morbilama zaražena 44 lica, u Istočnom Sarajevu jedan slučaj zaraze
Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije Sutra obilježavanje Dana nestalih Srba Sarajevsko-romanijske regije
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    10h 56m
    0
  • Krađa u Palama
    9h 14m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    23h 33m
    2
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    5h 41m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    8h 29m
    0