У Сарајеву избушене гуме на два аута са регистрацијама Републике Србије

02.01.2023. 14:45
11
ИЗВОР: nezavisne.com

У улици "Табашница", која се налази у сарајевској општини Центар, током протекле ноћи дошло је до немилог инцидента у којем су за сада непознати починиоци избушили гуме на паркираним аутомобилима са регистрацијама Републике Србије.

Како се може видјети на фотографијама и видео записима које су уступили читаоци, починиоци су циљано бушили гуме на аутомобилима са српским регистрацијама.

Конкретно, ради се о два аутомобила, један марке "Волво" београдских регистарских ознака и другом марке "Dacia" са регистрацијама Новог Сада.

На фотографијама се може видјети да су на аутомобилима, који највјероватније припадају туристима који су у Сарајево дошли на новогодишње празнике, пробушене све четири гуме, чиме је причињена значајна материјална штета.

Из Оперативног центра МУП-а Кантона Сарајево рекли су да још увијек нису имали пријаву овог догађаја, преноси "Klix".

Коментари 11
  • Generic placeholder image
    re: Ters 03.01.2023. 19:06
    Могу само да замислим у каквом си ти селу живио прије него што си се дочепао Сарајева... а што се осталог тиче, дођи потурице и ти у наше Српско Сарајево, али обавезно се представи да те угостимо, како доликује.
  • Generic placeholder image
    XY 03.01.2023. 12:54
    A ti ters mozda si od onih koji su probusili game na srpskim autima ali si sigurno jedan od onih koji dolaze u Lukavicu,ma letite u tu s"pavaonicu" k'o muhe na govno .Kako tako sebi da dozvole "uglehni gradzani".
  • Generic placeholder image
    Ters 03.01.2023. 07:14
    Evo neki spominju neki 'grad' Istočno Sarajevo. Bg vam, jel to spavaonicu u Lukavici zovete gradom? Genijalno :)
  • Generic placeholder image
    Re:Voxpopuli 02.01.2023. 21:50
    Не покушавај ублажити учињено.
    Још је горе од бушења гума и Сарајево управо хоће такву рекламу, односно потпуно је свјесно њених ефеката.
  • Generic placeholder image
    Voxpopuli 02.01.2023. 21:07
    Obzirom da u Beogradu ima stotine hiljada bosnjaka možda nisu u pitanju srbi.Ali ipak se ovim potezom širi mržnja i los marketing za Sarajevo.Zamisli te kad je bila vakcinacija u Srbiji da su busene gume autima koji imaju bh tablice.
  • Generic placeholder image
    @REX 02.01.2023. 20:36
    Да, да, види се да ниси "љаксе", писмен си, учтив... А и име ти је страњско. Тако се звао Титов кер.
  • Generic placeholder image
    Hari 02.01.2023. 20:17
    Prava dobrodošlica za Beograđane i Novosađane, samo za poželiti. To im je čestitka, da nisu dobro došli u tzv. multietničko šeher Sarajevo. Nije im bio dovoljan primjer kad su prije neku godinu na mrtvo ime prebili bajkere iz Čačka samo zato što su na jaknama imali grb Srbije i ćirilične nazive. Da je bilo života u Sarajevu za domicilne Srbe-Sarajlije nebi ga oni tako lako napustili, gdje su vjekovima im živjeli preci. Pa neka Beograđani i dalje primaju pjevače i glumce iz Federacije koji šire mržnju i propagandu protiv Srba, a u Srbiji mlate dobru lovu. Dobro su ovi vlasnici i prošli, da su zatekli bušitelje guma na licu mjesta, garant bi dobili još i batine.
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 02.01.2023. 18:03
    Ne znam sta bi drugo mogli da dozive u bliskoistocnom sarajevu osim ponizenja.Dobro su prosli mogli su im i glave mogli probusiti a da za to ne odgovaraju. Oni mrze Srbe svim svojim bicem ali zato grabe i masovno dolaze u Srpsko Sarajevo da zive i sa sobom donose tu patolosku mrznju koju neskriveno pokazuju.Sada je takva situacija,dokle ostaje da se vidi.Inace Srba u federaciji bih je trenutno nesto oko 1,5% koji zive u stalnom strahu.
  • Generic placeholder image
    Rex 02.01.2023. 17:41
    LALA ti jesi ljakse vjerovatno,jer ja kada im kazem odakle sam kazem iz prijeratnog Sarajeva i onda ti o kojima ti govoris ne znaju gdje bi.
  • Generic placeholder image
    Sasa 02.01.2023. 15:15
    Pa zato spavam u Ist. Sarajevu,bez razmisljanja da će mi neko naneti štetu!
  • Generic placeholder image
    Лала 02.01.2023. 15:03
    Да, да... Много Београђани и Новосађани воле Сарајево. Мало на ћевапе, па сликање пред Себиљом, па напити се воде испред џамије, па "сарајевска раја"... А кад кажеш да си из Источног Сарајева гледају те као да си с Марса или као да си дивљак. Јбг., Београђани, ко је сада дивљак?!
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    14h 11m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 25m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    10h 15m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    13h 30m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    8h 13m
    0