У Сокоцу негативна 52 тестирана лица

27.04.2020. 10:28
0
ИЗВОР: Srna

У општини Соколац тренутно је под надзором 37 лица, једно је у локалном карантину, а 52 особе тестиране на вирус корона су негативне, рекла је Срни Адријана Станар, директор Дома здравља "Др Љубомир Ћеранић".

Она је навела да су тестирана лица која су боравила у локалном карантину, особе које раде у заједничким институцијама БиХ гдје је било регистрованих позитивних на вирус корона, те лица која су била у директном и индиректном контакту са првозараженим на Сокоцу.

Према њеним ријечима, на подручју Сокоца мјера самоизолације изречена је за укупно 259 лица, од којих је 220 изашло, а тренутно је у самоизолацији 37.

Она је додала да је једно лице, након што је за викенд ушло у БиХ добило рјешење и смјештено је у локални карантин на Сокоцу, гдје ће остати наредних 14 дана.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    9h 58m
    8
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    12h 29m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    10h 12m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    10h 4m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    2h 19m
    0