У току радови на санацији фасаде зграде Општинске управе Рогатица

24.11.2021. 18:46
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Рогатица реализује пројекат санације фасаде на згради Општинске управе, који се финансира из буџета ове локалне заједнице.

Према писању портала "058.ba", у току су интензивни радови на топлотном утопљавању зграде у којој су смјештене све службе Општинске управе, која је грађена за потребе среза рогатичког почетком 50-их година прошлог вијека.

У зграду годинама није улагано, према писању овог портала, те се садашња Општинска управа на челу са начелником Милорадом Јагодићем одлучила да крене у важан пројекат топлотне изолације, с циљем стварања квалитетнијих услова за боравак и рад, али и смањења трошења енергије за загријавање зграде.

Прошле године, руководство општине извршило је замјену вањске и унутрашње столарије у овој згради, која се простире на 1860 квадратних метара корисног простора.

Рок за извођење радова на санацији фасаде и утопљавања, које изводи грађевинска фирма "Примус д.о.о." из Рогатице, је 90 дана.

Вриједност радова је 162.000 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
Варали преко "Инстаграма" о резултатима утакмица, прибавили више од 166.000 КМ Варали преко "Инстаграма" о резултатима утакмица, прибавили више од 166.000 КМ
Каменовао суграђанина па угризао полицајца Каменовао суграђанина па угризао полицајца
Због удеса километарске колоне код Требиња Због удеса километарске колоне код Требиња
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    22h 22m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    13h 3m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    22h 22m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    18h 36m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    9h 15m
    0