У току радови на санацији фасаде зграде Општинске управе Рогатица

24.11.2021. 18:46
0
ИЗВОР: СРНА

Општина Рогатица реализује пројекат санације фасаде на згради Општинске управе, који се финансира из буџета ове локалне заједнице.

Према писању портала "058.ba", у току су интензивни радови на топлотном утопљавању зграде у којој су смјештене све службе Општинске управе, која је грађена за потребе среза рогатичког почетком 50-их година прошлог вијека.

У зграду годинама није улагано, према писању овог портала, те се садашња Општинска управа на челу са начелником Милорадом Јагодићем одлучила да крене у важан пројекат топлотне изолације, с циљем стварања квалитетнијих услова за боравак и рад, али и смањења трошења енергије за загријавање зграде.

Прошле године, руководство општине извршило је замјену вањске и унутрашње столарије у овој згради, која се простире на 1860 квадратних метара корисног простора.

Рок за извођење радова на санацији фасаде и утопљавања, које изводи грађевинска фирма "Примус д.о.о." из Рогатице, је 90 дана.

Вриједност радова је 162.000 КМ.

Коментари 0
Повезане вијести
ФТН из Новог Сада ускоро у Требињу - Град и Република подржали отварање новог факултета ФТН из Новог Сада ускоро у Требињу - Град и Република подржали отварање новог факултета
Полиција пронашла торбу са 22 килограма дроге Полиција пронашла торбу са 22 килограма дроге
Херцеговина са бесмртним владиком доживјела Васкрс Херцеговина са бесмртним владиком доживјела Васкрс
Најчитаније
 • Почела исплата годишњег борачког додатка
  10h 22m
  3
 • Дан кад је Војска СР Југославије оборила "невидљивог" (ВИДЕО)
  11h 50m
  0
 • Положен камен темељац за изградњу зграде Полицијске управе Источно Сарајево
  9h 17m
  5
 • Бесмртни херој – Потпуковник Живота Ђурић
  12h 50m
  0
 • Милан Савић предсједник Студентског парламента
  6h 35m
  3