U toku radovi na sanaciji fasade zgrade Opštinske uprave Rogatica

24.11.2021. 18:46
0
IZVOR: SRNA

Opština Rogatica realizuje projekat sanacije fasade na zgradi Opštinske uprave, koji se finansira iz budžeta ove lokalne zajednice.

Prema pisanju portala "058.ba", u toku su intenzivni radovi na toplotnom utopljavanju zgrade u kojoj su smještene sve službe Opštinske uprave, koja je građena za potrebe sreza rogatičkog početkom 50-ih godina prošlog vijeka.

U zgradu godinama nije ulagano, prema pisanju ovog portala, te se sadašnja Opštinska uprava na čelu sa načelnikom Miloradom Jagodićem odlučila da krene u važan projekat toplotne izolacije, s ciljem stvaranja kvalitetnijih uslova za boravak i rad, ali i smanjenja trošenja energije za zagrijavanje zgrade.

Prošle godine, rukovodstvo opštine izvršilo je zamjenu vanjske i unutrašnje stolarije u ovoj zgradi, koja se prostire na 1860 kvadratnih metara korisnog prostora.

Rok za izvođenje radova na sanaciji fasade i utopljavanja, koje izvodi građevinska firma "Primus d.o.o." iz Rogatice, je 90 dana.

Vrijednost radova je 162.000 KM.

Komentari 0
Povezane vijesti
OK „Igman“ na druženju sa Tijanom Bošković (FOTO) OK „Igman“ na druženju sa Tijanom Bošković (FOTO)
Do 12. juna svaki dan liturgije i poklonjenje moštima Svete Ane Do 12. juna svaki dan liturgije i poklonjenje moštima Svete Ane
Hiljade vjernika se poklonilo moštima Svete Ane, majke Svetog Vasilija Hiljade vjernika se poklonilo moštima Svete Ane, majke Svetog Vasilija
Najčitanije
 • Mihailo Obrenović - Čovjek koji je Srbiju učinio najjačom vojnom silom na Balkanu
  17h 50m
  0
 • Kozara i Potkozarje - Srpski Zid plača
  18h 12m
  0
 • Marko Trifković iz Istočnog Sarajeva maturskim radom nadmašio nastavni plan i program (FOTO)
  8h 18m
  1
 • U Sarajevu muškarac nasmrt izbo mlađeg brata
  17h 13m
  0
 • U školi u Švajcarskoj djeca gazila zastavu Srbije (VIDEO)
  14h 9m
  0