У угоститељским објектима музика уживо од наредног викенда

06.10.2020. 16:59
0
ИЗВОР: СРНА

На Сокоцу ће у угоститељским објектима од суботе, 10. октобра, поново бити дозвољена музика уживо, уз преузимање одговорности за бројно стање присутних и спровођење заштитних мјера на сузбијању ширења вируса корона.

Начелник соколачке општине Милован Бјелица рекао је Срни да је одлука о одобравању музике уживо у кафићима, ресторанима, коноби и хотелу на Сокоцу донесена данас на консултативном састанку са представницима ових угоститељских објеката.

Он је нагласио да је епидемиолошка ситуација на подручју општине Соколац за сада стабилна, захваљујући поштовању и примјени досадашњих мјера Републичког и Општинског штаба за ванредне ситуације.

Бјелица је подсјетио да је, према једној од ранијих мјера за сузбијање ширења вируса корона, била дозвољена музика у објектима, у којима се уз примјену мјера заштите и дистанце, могло окупити до 50 лица, али да је било немогуће контролисати број гостију.

Коментари 0
Повезане вијести
Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија О...
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    6h 9m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    5h 33m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    3h 48m
    10
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    20h 17m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    5h 27m
    0