У уторак акција добровољног даривања крви у Палама

17.01.2021. 20:31
1
ИЗВОР: Катера

Удружење добровољних давалаца крви Сарајевско-романијске регије у сарадњи са Заводом за трансфузију Болнице "Србија" организује акцију добровољног даривања крви, која ће се одржати у уторак, 19. јануара 2021. године, у сали Скупштине општине Пале.

Из овог Удружења за портал Катера кажу да ће акција наведеног дана почети у 09:00 часова и трајаће до 15:00 часова или дуже, уколико одзив давалаца крви буде већи.

- Резерве доза крви у Болници "Србија" cу јако ниске и свака сакупљена доза је врло важна. С обзиром на тренутну епидемиолошку ситуацију, као и на свим досадашњим акцијама које су организоване за вријеме пандемије вируса корона, сви заинтересовани, добровољни даваоци крви који желе да учествују у овој акцији, потребно је да се јаве на број телефона 065 625 835 или на нашу "Фејсбук" страницу, како бисмо резервисали тачно вријеме њиховог доласка - кажу из Удружења добровољних давалаца крви Сарајевско-романијске регије.

 

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    gago 18.01.2021. 11:48
    Жалосно је што је одзив добровољних давалаца крви код нас у РС јако слаб! Све испод 5% здравствено способних давалаца је јако лоше за здравствени систем. Људи,дајите крв јер тако помажете и себи и другима;не заборавите,и вама може затребати крв!
Повезане вијести
Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак Косорић задовољан стартом Романије: Очекивали смо добар почетак
Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама Хуманитарно вече за Милана Маџгаља у петак у Палама
Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО) Пале: Српска демократска странка и Социјалистичка партија подржале Дејана Којића (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    9h 36m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    14h 51m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    4h 19m
    0
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    6h 19m
    2
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    12h 37m
    0