U utorak akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Palama

17.01.2021. 20:31
1
IZVOR: Katera

Udruženje dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko-romanijske regije u saradnji sa Zavodom za transfuziju Bolnice "Srbija" organizuje akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se održati u utorak, 19. januara 2021. godine, u sali Skupštine opštine Pale.

Iz ovog Udruženja za portal Katera kažu da će akcija navedenog dana početi u 09:00 časova i trajaće do 15:00 časova ili duže, ukoliko odziv davalaca krvi bude veći.

- Rezerve doza krvi u Bolnici "Srbija" cu jako niske i svaka sakupljena doza je vrlo važna. S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, kao i na svim dosadašnjim akcijama koje su organizovane za vrijeme pandemije virusa korona, svi zainteresovani, dobrovoljni davaoci krvi koji žele da učestvuju u ovoj akciji, potrebno je da se jave na broj telefona 065 625 835 ili na našu "Fejsbuk" stranicu, kako bismo rezervisali tačno vrijeme njihovog dolaska - kažu iz Udruženja dobrovoljnih davalaca krvi Sarajevsko-romanijske regije.

 

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    gago 18.01.2021. 11:48
    Žalosno je što je odziv dobrovoljnih davalaca krvi kod nas u RS jako slab! Sve ispod 5% zdravstveno sposobnih davalaca je jako loše za zdravstveni sistem. Ljudi,dajite krv jer tako pomažete i sebi i drugima;ne zaboravite,i vama može zatrebati krv!
Povezane vijesti
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama Humanitarno veče za Milana Madžgalja u petak u Palama
Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO) Pale: Srpska demokratska stranka i Socijalistička partija podržale Dejana Kojića (VIDEO)
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    12h 21m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    17h 36m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    7h 4m
    1
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    9h 4m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    15h 22m
    0