Убијен младић у Сарајеву

08.09.2021. 12:11
0
ИЗВОР: Срна

Деветнаестогодишњи младић чији су иницијали Е.А. убијен је у сарајевском насељу Бућа Поток, један од осумњичених нападача је ухапшен у Живиницама, док се за више особа још трага, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Кантонални МУП синоћ око 18.00 часова Хитна помоћ обавијестила је да је у Улици Адема Буће, општина Нови Град Сарајево, једна особа повријеђена у тучи.

Изласком на мјесто догађаја полиција је затекла мушкарца који није давао знакове живота, а љекари су констатовали смрт, наводи се у саопштењу.

Увиђај су обавили дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва и полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево.

"Извршеним провјерама утврђено је да је убијен Е.А. настањен у Сарајеву. Тијело преминулог је возилом предузећа Покоп превезено у просектуру Баре, гдје ће по налогу тужиоца бити обављена обдукција", истиче се у саопштењу.

Предузимајући оперативне мјере и радње на расвјетљавању кривичног дјела убиство, полиција је дошла до сазнања да се у везу с њим може довести више особа за којима се трага, а чији идентитет је познат полицијским службеницима.

Размјењујући оперативна сазнања са МУП-ом Тузланског кантона - Полицијском управом Живинице, пронађен је и ухапшен А.А. (40), настањен у Сарајеву, који је након након извршења кривичног дјела побјегао, додаје се у саопштењу.

Федерални медији преносе да се трага за још шесторицом нападача.

Под надзором тужилаштва Кантона Сарајево полиција наставља рад на расвјетљавању и документовању овог кривичног дјела, као и на проналажењу осталих осумњичених.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    10h 49m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    22h 22m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    22h 3m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    9h 3m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    6h 53m
    0