Убио супругу, ранио љубавницу, па извршио самоубиство

13.11.2023. 15:51
0
ИЗВОР: srna.rs

Мушкарац /52/ из околине Крушевца тешко је ранио жену /44/, за коју се претпоставља да му је била љубавница, а потом усмртио супругу /50/ и извршио самоубиство.

Крушевачка полиција данас је по пријави грађана да се на улици догодила пуцњава одмах изашла на лице мјеста, гдје су полицајци затекли четрдесетчетворогодишњу жену са повредама главе, које јој је, како се сумња, хицем из пиштоља нанио педесетдвогодишњи мушкарац, саопштило је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Из МУП-а објашњавају да се сумња да је мушкарац на путу ка Трстенику истим пиштољем усмртио супругу, а потом извршио самоубиство у свом аутомобилу.

- Четрдесетчетворогодишња жена је са повредама опасним по живот превезена у крушевачку Општу болницу. Оружје које је пронађено у аутомобилу педесетдвогодишњег мушкарца било је нелегално, а до сада није пријављиван полицији за насиље у породици - наводе у МУП-у. 

Коментари 0
Повезане вијести
НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
Утопио се отац деветоро дјеце Утопио се отац деветоро дјеце
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    16h 0m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    15h 31m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    11h 47m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    15h 54m
    0
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    7h 42m
    2