Ubio suprugu, ranio ljubavnicu, pa izvršio samoubistvo

13.11.2023. 15:51
0
IZVOR: srna.rs

Muškarac /52/ iz okoline Kruševca teško je ranio ženu /44/, za koju se pretpostavlja da mu je bila ljubavnica, a potom usmrtio suprugu /50/ i izvršio samoubistvo.

Kruševačka policija danas je po prijavi građana da se na ulici dogodila pucnjava odmah izašla na lice mjesta, gdje su policajci zatekli četrdesetčetvorogodišnju ženu sa povredama glave, koje joj je, kako se sumnja, hicem iz pištolja nanio pedesetdvogodišnji muškarac, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Iz MUP-a objašnjavaju da se sumnja da je muškarac na putu ka Trsteniku istim pištoljem usmrtio suprugu, a potom izvršio samoubistvo u svom automobilu.

- Četrdesetčetvorogodišnja žena je sa povredama opasnim po život prevezena u kruševačku Opštu bolnicu. Oružje koje je pronađeno u automobilu pedesetdvogodišnjeg muškarca bilo je nelegalno, a do sada nije prijavljivan policiji za nasilje u porodici - navode u MUP-u. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji Do aprila prijedlog za obavezno služenje vojnog roka u Srbiji
Najčitanije
  • Dan kada je otišao Sena - „Kišni čovjek“
    16h 30m
    4
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    15h 25m
    3
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    10h 13m
    0
  • Utopio se otac devetoro djece
    11h 19m
    0
  • Međunarodni praznik rada, 1. maj – simbol borbe za bolji i pravedniji svijet
    19h 47m
    0