Ученица седмог разреда данима пријетила другарима из одјељења

23.10.2023. 21:00
0
ИЗВОР: Танјуг

Припадници Одјељења за сузбијање високотехнолошког криминала Министарства унутрашњих послова Србије, открили су данас да је ученица седмог разреда Основне школе “Братство” преко друштвене мреже пријетила другарима из одјељења.

Откривено је да је она током протеклих 10 дана слала пријетеће поруке другарици из одјељења на “Тик ток” групи, у којој су били ђаци једног одјељења те новопазарске школе.

Родитељи дјеце, која су у истом одјељењу са дјевојчицом, из страха своју децу данима нису слали на наставу.

Директор новопазарске Основне школе “Братство”, Дејан Кулунџић, изјавио је да му је данас полиција потврдила да се ради о ученици седмог разреда образовне установе којом руководи.

- Данима је трајало застрашивање ученика. Наш тим за превенцију насиља учинио је све, обавештена је одмах и полиција. Озбиљно смо схватили све поруке, биле су застрашујуће. Позвали смо и родитеље ученика тог одељења. Са претњама на „Тик ток“групи се наставило и након тога - казао је директор. Нагласио је да је полиција интензивно радила на расвјетљавању случаја.

- Били су даноноћно у школи и око ње, у униформи и цивилу. Данас сам био у полицији. Нисам могао да верујем да је ученик наше школе спреман да пише такве ствари - рекао је Кулунџић.

Коментари 0
Повезане вијести
Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и српског језика Гимназијалци из Калиновика доминирали на Регионалном такмичењу из математике, руског и с...
Средњошколци штрајкују јер не ради гријање Средњошколци штрајкују јер не ради гријање
Власеничанке се враћају са Свјетске географске олимпијаде у Индонезији Власеничанке се враћају са Свјетске географске олимпијаде у Индонезији
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    6h 47m
    9
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    5h 43m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    21h 27m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    22h 39m
    0
  • Посљедњи кондоров лет
    19h 12m
    0