Ученици из Трнова неће на наставу док траје ванредна ситуација

08.11.2021. 18:54
1
ИЗВОР: Катера

Основци и средњошколци из општине Трново неће долазити на наставу у локалну основну школу и средње школе у Источном Новом Сарајеву све док траје ванредна ситуација у овој општини због поплава.

Из Општине Трново речено је да све док су најављене мјере на снази и док се ситуација у вези са кишним падавинама не стабилизује, основци и средњошколци неће путовати из Трнова на наставу у Источно Ново Сарајево.

Са укидањем мјера, наставиће се редовне активности о чему ће јавност бити детаљније упозната, речено је из Општине Трново.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Mirjana 09.11.2021. 08:00
    Poštovani Mirče ,

    Pošto ste veoma zabrinuti za situaciju u Trnovu , za vašu informaciju, sa proglašenjem vanredne situacije postaje sve vanredno, znači nije redovno, pa samim tim i prevoz đaka i prevoz uopšte. Pored Odluke o proglašenju vanredne situacije donešene petog novembra , postoje i određeni zaključci u vezi nastale situacije, koji su sprovođeni, a ekipe već bile na terenu za pomoć stanovništvu. Vaš komentar bi bio korisniji da ste došli na lice mjesta i pomogli lopatom, umjesto lošim radnim navikama, kritikovanjem iz tople prostorije.
Повезане вијести
За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара За обнову кућа оштећених у невремену издвојено 544 милиона долара
Смањен кадар у средњим школама у Српској Смањен кадар у средњим школама у Српској
Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци Четири малољетника ухапшена након проналаска пиштоља код ученика у Градишци
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    9h 31m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    10h 46m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    16h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    15h 4m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    16h 56m
    0