Učenici iz Trnova neće na nastavu dok traje vanredna situacija

08.11.2021. 18:54
1
IZVOR: Katera

Osnovci i srednjoškolci iz opštine Trnovo neće dolaziti na nastavu u lokalnu osnovnu školu i srednje škole u Istočnom Novom Sarajevu sve dok traje vanredna situacija u ovoj opštini zbog poplava.

Iz Opštine Trnovo rečeno je da sve dok su najavljene mjere na snazi i dok se situacija u vezi sa kišnim padavinama ne stabilizuje, osnovci i srednjoškolci neće putovati iz Trnova na nastavu u Istočno Novo Sarajevo.

Sa ukidanjem mjera, nastaviće se redovne aktivnosti o čemu će javnost biti detaljnije upoznata, rečeno je iz Opštine Trnovo.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Mirjana 09.11.2021. 08:00
    Poštovani Mirče ,

    Pošto ste veoma zabrinuti za situaciju u Trnovu , za vašu informaciju, sa proglašenjem vanredne situacije postaje sve vanredno, znači nije redovno, pa samim tim i prevoz đaka i prevoz uopšte. Pored Odluke o proglašenju vanredne situacije donešene petog novembra , postoje i određeni zaključci u vezi nastale situacije, koji su sprovođeni, a ekipe već bile na terenu za pomoć stanovništvu. Vaš komentar bi bio korisniji da ste došli na lice mjesta i pomogli lopatom, umjesto lošim radnim navikama, kritikovanjem iz tople prostorije.
Povezane vijesti
Za obnovu kuća oštećenih u nevremenu izdvojeno 544 miliona dolara Za obnovu kuća oštećenih u nevremenu izdvojeno 544 miliona dolara
Smanjen kadar u srednjim školama u Srpskoj Smanjen kadar u srednjim školama u Srpskoj
Četiri maloljetnika uhapšena nakon pronalaska pištolja kod učenika u Gradišci Četiri maloljetnika uhapšena nakon pronalaska pištolja kod učenika u Gradišci
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    1h 7m
    4
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    18h 48m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    15h 47m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    16h 59m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    15h 53m
    0