Учеснике геј параде обезбјеђиваће и антиснајперске јединице

05.09.2019. 09:34
0
ИЗВОР: Срна

Антиснајперска јединица МУП-а Кантона Сарајево биће ангажована на предстојећој геј паради у Сарајеву, која ће бити одржана у недјељу 8. септембра, сазнаје портал "Кликс".

Наведено је да ће снајперисти бити распоређени на крововима зграда поред руте кретања, како би пружили максималну безбједност учесницима геј параде. 

Према посљедњим информацијама, у геј паради биће више од 500 учесника. 

Раније је објављено да ће у недјељу бити ангажовано 1.100 полицајаца из Кантона Сарајево, Зеничко-добојског, Тузланског и Херцеговачко-неретванског кантона, као и припадници Федералне управе полиције те Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ. 

Организатори су испунили захтјев МУП-а Кантона Сарајево о ангажовању приватне агенције за обезбјеђење, па ће учеснике параде додатно обезбјеђивати и 150 припадника обезбјеђења, а биће постављене и бетонске препреке у споредним улицама. 

Најављено је да ће у поворци учествовати велики број лица из политичког и јавног живота, међу којима и амерички амбасадор у БиХ Ерик Нелсон.

Коментари 0
Повезане вијести
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства на Ступу Полиција у Сарајеву упутила апел грађанима: Ово је мушкарац за којим се трага због убиства...
Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО) Погледајте како је изгледао живот у Сарајеву 1920. године (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    4h 32m
    0
  • Слани мафини
    13h 53m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    15h 48m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    13h 42m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    8h 11m
    3