Учитељицу усмртио аутомобил који се сам покренуо

17.02.2023. 12:25
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Учитељица разредне наставе у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у Бањалуци Марија Бузаџија (44) погинула је јутрос у саобраћајној несрећи када је прегазио „опел“ који се сам покренуо, а који је претходно био упаљен, сазнаје „Глас Српске“.

Из Окружног тужилаштва Бањалука саопштили су да је до несреће дошло око седам часова у Улици Радинка Лолића у бањалучком насељу Павловац.

Несрећа се догодила у близини породичне куће настрадале жене, мајке троје дјеце.

- Увиђај на лицу мјеста обавио је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Бањалука Блажић Жељко, заједно са полицијским службеницима Полицијске станице за безбиједност саобраћаја Бањалука – саопштено је из овог тужилаштва.

Додају да је тужилац наложио да се предузму све потребне истражне радње на утврђивању свих околности догађаја, а наложена је и обдукција тијела страдале која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске.

Радне колеге настрадале учитељице су у шоку. Кажу да чекају да буде обављен увиђај па да оду да изјаве саучешће члановима породице.

Директорица ОШ „Доситеј Обрадовић“ Данијела Лолић рекла је за „Глас“ да  због трагедије која се догодила данас неће бити извођења наставе.

- Због специфичне ситуације, у сагласности са Министарством просвјете и културе РС договорили смо да данас откажемо наставу у обe смјене будући да је наставник биологије из наше школе супруг страдале раднице  - рекла је Лолић и додала да о детаљима несреће не може говорити.  

Коментари 0
Повезане вијести
Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу Пријављено да је возач дјетету нудио новац и вожњу
Бањалука: Жена скочила са зграде Бањалука: Жена скочила са зграде
Ауто ударио дјечака у Бањалуци Ауто ударио дјечака у Бањалуци
Најчитаније
  • Вељко Вулетић - Легенда ЕТФ-а Универзитета у Источном Сарајеву
    22h 14m
    6
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    12h 55m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    22h 14m
    0
  • Дом здравља прелази на трезорско пословање општине Источно Ново Сарајево
    18h 28m
    0
  • Грађани траже помоћ због змија
    9h 7m
    0