Učiteljicu usmrtio automobil koji se sam pokrenuo

17.02.2023. 12:25
0
IZVOR: glassrpske.com

Učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Banjaluci Marija Buzadžija (44) poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći kada je pregazio „opel“ koji se sam pokrenuo, a koji je prethodno bio upaljen, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je do nesreće došlo oko sedam časova u Ulici Radinka Lolića u banjalučkom naselju Pavlovac.

Nesreća se dogodila u blizini porodične kuće nastradale žene, majke troje djece.

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka – saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Dodaju da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija tijela stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Radne kolege nastradale učiteljice su u šoku. Kažu da čekaju da bude obavljen uviđaj pa da odu da izjave saučešće članovima porodice.

Direktorica OŠ „Dositej Obradović“ Danijela Lolić rekla je za „Glas“ da  zbog tragedije koja se dogodila danas neće biti izvođenja nastave.

- Zbog specifične situacije, u saglasnosti sa Ministarstvom prosvjete i kulture RS dogovorili smo da danas otkažemo nastavu u obe smjene budući da je nastavnik biologije iz naše škole suprug stradale radnice  - rekla je Lolić i dodala da o detaljima nesreće ne može govoriti.  

Komentari 0
Povezane vijesti
Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju Prijavljeno da je vozač djetetu nudio novac i vožnju
Banjaluka: Žena skočila sa zgrade Banjaluka: Žena skočila sa zgrade
Auto udario dječaka u Banjaluci Auto udario dječaka u Banjaluci
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    15h 52m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    14h 6m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    11h 56m
    0
  • Republika Srpska dobila novi Izborni zakon
    15h 11m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    9h 54m
    0