Učiteljicu usmrtio automobil koji se sam pokrenuo

17.02.2023. 12:25
0
IZVOR: glassrpske.com

Učiteljica razredne nastave u Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Banjaluci Marija Buzadžija (44) poginula je jutros u saobraćajnoj nesreći kada je pregazio „opel“ koji se sam pokrenuo, a koji je prethodno bio upaljen, saznaje „Glas Srpske“.

Iz Okružnog tužilaštva Banjaluka saopštili su da je do nesreće došlo oko sedam časova u Ulici Radinka Lolića u banjalučkom naselju Pavlovac.

Nesreća se dogodila u blizini porodične kuće nastradale žene, majke troje djece.

- Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Blažić Željko, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbijednost saobraćaja Banjaluka – saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Dodaju da je tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a naložena je i obdukcija tijela stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Radne kolege nastradale učiteljice su u šoku. Kažu da čekaju da bude obavljen uviđaj pa da odu da izjave saučešće članovima porodice.

Direktorica OŠ „Dositej Obradović“ Danijela Lolić rekla je za „Glas“ da  zbog tragedije koja se dogodila danas neće biti izvođenja nastave.

- Zbog specifične situacije, u saglasnosti sa Ministarstvom prosvjete i kulture RS dogovorili smo da danas otkažemo nastavu u obe smjene budući da je nastavnik biologije iz naše škole suprug stradale radnice  - rekla je Lolić i dodala da o detaljima nesreće ne može govoriti.  

Komentari 0
Povezane vijesti
Sergej Stupar u Moskvi počeo sa terapijom Sergej Stupar u Moskvi počeo sa terapijom
Brnabić: Vlada Srbije će odlučiti o kupovini trezorskih zapisa i obveznica Srpske Brnabić: Vlada Srbije će odlučiti o kupovini trezorskih zapisa i obveznica Srpske
Banjaluka ispisuje fudbalsku istoriju: Prvi meč sa VAR-om Banjaluka ispisuje fudbalsku istoriju: Prvi meč sa VAR-om
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    11h 7m
    3
  • Zemljotres u BiH
    12h 42m
    0
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    21h 6m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    20h 3m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    14h 46m
    9