Удружење књижевника Републике Српске и Матична библиотека Источно Сарајево организују Поетско музичко вече за Ивану

25.11.2019. 09:36
0
ИЗВОР: Катера

Поетско музичко вече за Ивану Бјелогрлић ће се одржати у сриједу, 27. новембра, у 19.00 часова у Културном центру Источно Ново Сарајево, а учесници програма биће књижевници Горан Врачар, Жељко Пржуљ и Недељко Зленовић, уз музичку пратњу Гордана Врачара, Ненада Спаравала и Сергеја Берибаке.

Трогодишњој Ивани Бјелогрлић из Источног Сарајева хитно је потребна наша помоћ. Храбра дјевојчица од септембра прошле године води упорну и тешку борбу са карциномом бубрега.

Болест је након операције наставила да се шири и на друге органе. Највеће шансе за Иванино излијечење пружа Европски центар за дјечију онкологију у Паризу. Но, љекарске интервенције и терапије, које за Ивану значе живот, коштају 250.000 еура.

Након умјетничког програма биће организована и продаја нових и половних књига, а сав приход биће уплаћен на жиро рачун за Иванино лијечење.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 14m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 56m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 29m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 3m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    22h 48m
    3