Удружење “Миљевина” покренуло изградњу уличне расвјете

22.03.2023. 22:10
0
ИЗВОР: radiofoca.com

Удружење грађана „Миљевина“ покренуло је акцију изградње јавне расвјете у једној од централних улица у том насељу, која ће, према предрачуну, коштати 9.133 КМ.

Ово Удружење добило је одобрење од општине Фоча за изградњу јавне расвјете, након што јој је претходно упутило молбу уз предочено идејно рјешење постављања шест стубова расвјете са предрачуном радова.

Из Удружења грађана “Миљевина” наводе да су за почетак послали молбу за финансијску подршку на адресе четири мале хидроелектране које су изграђене на подрују ове мјесне заједнице.

Tо су Крупица БК 1, Отеша мале електране, Говза Б-Г-1-Електрос, МХЕ Јелеч-Петрол-Хидроенергија, а упутили су молбу и Хидроелектранама „Бистрица“, које су у изградњи.

Позивају и остала предузећа, установе и грађане да им помогну, колико су у могућности, уплатама средстава на жиро рачун Удружења: 562 – 006 – 816 – 36224 – 39.

Из Удружења подсјећају да је ово, након освјетљења школских спортских терена, изградње трибина и пјешачких стаза, њихов трећи пројекат унапређења услова живота у Миљевини.

Коментари 0
Повезане вијести
У Српској све више младих људи који дарују крв У Српској све више младих људи који дарују крв
Српска богатија за 19 беба Српска богатија за 19 беба
Априлска пензија 30. априла Априлска пензија 30. априла
Најчитаније
  • Након свађе суграђанину пуцао у главу
    12h 31m
    0
  • Годишњица страдања Милице Ракић
    7h 57m
    0
  • Посни роштиљ од кромпира
    8h 7m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    8h 12m
    0
  • Српска легализује исплату плате у коверти
    6h 51m
    0