Udruženje “Miljevina” pokrenulo izgradnju ulične rasvjete

22.03.2023. 22:10
0
IZVOR: radiofoca.com

Udruženje građana „Miljevina“ pokrenulo je akciju izgradnje javne rasvjete u jednoj od centralnih ulica u tom naselju, koja će, prema predračunu, koštati 9.133 KM.

Ovo Udruženje dobilo je odobrenje od opštine Foča za izgradnju javne rasvjete, nakon što joj je prethodno uputilo molbu uz predočeno idejno rješenje postavljanja šest stubova rasvjete sa predračunom radova.

Iz Udruženja građana “Miljevina” navode da su za početak poslali molbu za finansijsku podršku na adrese četiri male hidroelektrane koje su izgrađene na podruju ove mjesne zajednice.

To su Krupica BK 1, Oteša male elektrane, Govza B-G-1-Elektros, MHE Jeleč-Petrol-Hidroenergija, a uputili su molbu i Hidroelektranama „Bistrica“, koje su u izgradnji.

Pozivaju i ostala preduzeća, ustanove i građane da im pomognu, koliko su u mogućnosti, uplatama sredstava na žiro račun Udruženja: 562 – 006 – 816 – 36224 – 39.

Iz Udruženja podsjećaju da je ovo, nakon osvjetljenja školskih sportskih terena, izgradnje tribina i pješačkih staza, njihov treći projekat unapređenja uslova života u Miljevini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Petrović: Ako se ne raspusti Skupština Bijeljine, dolazim da kampujem pred Vladu Petrović: Ako se ne raspusti Skupština Bijeljine, dolazim da kampujem pred Vladu
Svi građani će i u naredna dva mjeseca imati zdravstveno osiguranje Svi građani će i u naredna dva mjeseca imati zdravstveno osiguranje
Pjevačko društvo „Plavi neveni“ iz Foče petostruki pobjednik Sabora starog pjevanja u Srba Pjevačko društvo „Plavi neveni“ iz Foče petostruki pobjednik Sabora starog pjevanja u Srba
Najčitanije
 • Obavještenje vozačima sa područja Istočnog Novog Sarajeva (FOTO)
  7h 42m
  3
 • U Istočnoj Ilidži oduzet putnički automobil od višestrukog počinioca saobraćajnih prekršaja
  10h 29m
  0
 • Svi građani će i u naredna dva mjeseca imati zdravstveno osiguranje
  8h 50m
  0
 • Pjevačko društvo „Plavi neveni“ iz Foče petostruki pobjednik Sabora starog pjevanja u Srba
  12h 2m
  0
 • Počinje upis u srednje škole u Istočnom Sarajevu
  10h 42m
  0