Ухапшен држављанин БиХ, бјежао полицији па ударио у полицијско возило

22.01.2024. 19:23
0
ИЗВОР: srna.rs

Држављанин БиХ ухапшен је код Слуња након што је при покушају да побјегне ударио комбијем у стуб, затим у полицијско возило, а том приликом повријеђене су три особе, страни држављани које је превозио, саопштила је карловачка полиција.

Полицијски службеници су јутрос око 8.00 часова на подручју Цетинграда уочили комби регистарских ознака БиХ за које су посумњали да се у њему превозе страни држављани.

Полиција је покушала да заустави возило, међутим, возач се оглушио и наставио да се креће према Горњем Таборишту гдје је изгубио надзор над возилом, ударио у стуб, а након тога у полицијско возило.

Из полиције наводе да су повријеђене три особе, страни држављани који су били у комбију, те су превезени на даље лијечење у здравствену установу.

Возач је ухапшен због сумње да је починио кривично дјело противзаконт улазак, кретање и боравак у Хрватској, другој држави чланици ЕУ или потписници Шенгенског споразума док су страни држављани доведени у службене просторије ради утврђивања законитости уласка и боравка у Хрватској.

- Слиједи даље криминалистичко истраживање - наводи полиција.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу
Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2) Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2)
Држављанин БиХ ухапшен на граници са више од два килограма дроге Држављанин БиХ ухапшен на граници са више од два килограма дроге
Најчитаније
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    23h 31m
    0
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    23h 2m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    19h 18m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    15h 13m
    3
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    23h 25m
    0