Uhapšen državljanin BiH, bježao policiji pa udario u policijsko vozilo

22.01.2024. 19:23
0
IZVOR: srna.rs

Državljanin BiH uhapšen je kod Slunja nakon što je pri pokušaju da pobjegne udario kombijem u stub, zatim u policijsko vozilo, a tom prilikom povrijeđene su tri osobe, strani državljani koje je prevozio, saopštila je karlovačka policija.

Policijski službenici su jutros oko 8.00 časova na području Cetingrada uočili kombi registarskih oznaka BiH za koje su posumnjali da se u njemu prevoze strani državljani.

Policija je pokušala da zaustavi vozilo, međutim, vozač se oglušio i nastavio da se kreće prema Gornjem Taborištu gdje je izgubio nadzor nad vozilom, udario u stub, a nakon toga u policijsko vozilo.

Iz policije navode da su povrijeđene tri osobe, strani državljani koji su bili u kombiju, te su prevezeni na dalje liječenje u zdravstvenu ustanovu.

Vozač je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo protivzakont ulazak, kretanje i boravak u Hrvatskoj, drugoj državi članici EU ili potpisnici Šengenskog sporazuma dok su strani državljani dovedeni u službene prostorije radi utvrđivanja zakonitosti ulaska i boravka u Hrvatskoj.

- Slijedi dalje kriminalističko istraživanje - navodi policija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
Uhapšen osumnjičeni za monstruozno ubistvo žene u Zagrebu Uhapšen osumnjičeni za monstruozno ubistvo žene u Zagrebu
Uhapšen policajac iz Bora: Odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki (2) Uhapšen policajac iz Bora: Odavao tajne iz istrage o nestaloj Danki (2)
Najčitanije
  • Žena pobijedila pet karcinoma i živi bez 11 organa
    17h 5m
    1
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    22h 38m
    2
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    23h 30m
    1
  • Episkop Nikolaj Velimirović na današnji dan proglašen svetim
    2h 38m
    0
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    23h 35m
    0