Ухапшен мушкарац који је напао жену у селу Тумаре код Лукавца

18.08.2023. 17:48
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Припадници МУП-а Тузланског кантона ухапсили су мушкарца који је нападао жену у повратничком селу Тумаре код Лукавца, објавили су федерални медији.

- На основу оперативних сазнања и других прикупљених доказа, јуче је ухапшена једна особа из Лукавца, због сумњи да се ради о лицу које се може довести у везу са пријављеним догађајем, односно почињењем кривичних дјела - навели су из Управе полиције Министарства унутрашњих послова Тузланског кантона.

С тим у вези, у складу са одредбама Закона о кривичном поступку ФБиХ, ухапшени ће након криминалистичке обраде, уз одговарајући извјештај са доказима бити предат у даљу надлежност Кантоналном тужилаштву у Тузли.

Мјештани села Тумаре у којем је крајем јула под неразјашњеним околностима нестала старица Јованка Ђурић, за којом се и данас трага, додатно су били узнемирени након догађаја који се десио у сриједу.

У једној породичној кући пронађена је жена гола и завезана.

Мјештанку Р. С. у бесвјесном стању у њеној породичној кући пронашао је супруг. Под сумњом да је ријеч о нападу, случај је пријавио полицији.

Федерални министар расељених особа и избјеглица Нерин Диздар јуче је посјетио Тумаре затраживши од полиције расвјетљавање ових догађаја. 

Окупљени мјештани српског повратничког села Тумаре на Озрену, у федералном граду Лукавац, изразили су узнемиреност поводом напада на педесетогодишњу Радмилу Симић у овом селу, као и због нарушене безбједносне ситуације и неуспјеле потраге за Јованком Ђурић, те истакли незадовољство радом полиције и кантоналног тужилаштва.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу Ухапшен осумњичени за монструозно убиство жене у Загребу
Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2) Ухапшен полицајац из Бора: Одавао тајне из истраге о несталој Данки (2)
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 12m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    6h 45m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    21h 22m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    6h 51m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    6h 49m
    0