Ухапшен возач који је побјегао након што је аутом ударио дијете

19.04.2022. 10:27
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је ухапсила лице иницијала С.Ч. из Хаџића за којег се основано сумња да је у Пазарићу, општина Хаџићи, аутомобилом ударио дванаестогодишње дијете, које је при том задобило тешке повреде, и удаљио се у непознатом правцу.

Саобраћајна незгода догодила се јуче у 17.30 часова, а повријеђеном дјетету љекарска помоћ указана је у Клиничком центру у Сарајеву, гдје је на Клиници за ортопедију и трауматологију задржано на даљем лијечењу.

Радећи на расвјетљавању наведеног догађаја са обиљежјем кривичног дјела, полицијски службеници Одјељења за саобраћајне истраге дошли су до сазнања да се ради о путничком моторном возилу марке "BMW" регистарских ознака О82-М-712, саопштено је из МУП-а Кантона Сарајево.

Истог дана у 19.40 часова на подручју општине Хаџићи полиција је зауставила и контролисала ово возило којим је управљао С.Ч.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Тужилаштва Кантона Сарајево, а увиђај су обавили полицијски службеници Управе полиције МУП-а Кантона Сарајево и овлаштени судски вјештаци машинске и саобраћајне струке.

Због постојања основа сумње да је починио тешка кривична дјела против безбједности јавног саобраћаја и неуказивање помоћи особи повријеђеној у саобраћајној незгоди, С.Ч. је у 23.00 часа лишен слободе.

Полицијски службеници, под надзором поступајућег тужиоца, настављају рад на документовању наведене собраћајне незгоде.

Коментари 0
Повезане вијести
Годишњица срамне арбитраже за Добрињу Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција Акција "Блек тај": Међу ухапшенима високи функционери полицијских агенција и институција
Ухапшено седам лица због дјечије порнографије Ухапшено седам лица због дјечије порнографије
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    1h 12m
    0
  • Трудница теже повријеђена након напада пса луталице
    18h 55m
    0
  • Поште Српске привремено затвориле испоставу у шалтер сали Општине Источна Илиџа
    20h 10m
    0
  • Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
    13h 12m
    4
  • Јуначки синови Српске Илиџе одбранили своја огњишта (ФОТО)
    20h 46m
    0