Ухапшен возач који је осумњичен да је усмртио дјечака па побјегао

15.06.2021. 12:22
0
ИЗВОР: srpskainfo

Припадници Полицијске управе Приједор ухапсили су једног мушкарца осумњиченог да је ноћас скривио саобраћајну несрећу у којој је погинуо дјечак и затим побјегао са лица мјеста, открива Српскаинфо.

Несрећа се десила синоћ у мјесту Козарац код Приједора.

Како наводе из полиције, возач је ударио малољетну особу на магистралном путу Приједор-Бањалука, која је усљед задобијених повреда преминула.

Полицијској управи Приједор је око поноћи пријављено да се на магистралном путу Приједор – Бањалука, у мјесту Козарац, догодила саобраћајна незгода у којој је малољетни пјешак задобило повреде, док се непознати возач који је проузроковао незгоду возилом удаљио са лица мјеста.

– Малољетник је превезен у ЈЗУ Болница “Др Младен Стојановић” у Приједору, гдје је усљед задобијених повреда преминуо – стоји у саопштењу ПУ Приједор.

Увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде обавили су поступајући тужилац ОЈТ Приједор и полицијски службеници ПУ Приједор.

Коментари 0
Повезане вијести
Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар
Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници
Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    6h 8m
    0
  • Слани мафини
    15h 29m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    17h 24m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    15h 18m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    9h 47m
    3