Ухапшен због насиља у породици, одузети муниција и оружје

03.04.2024. 10:40
0
ИЗВОР: srna.rs

Полиција је ухапсила мушкарац са подручја Сребренице чији су иницијали Ж.Б. осумњиченог за насиље у породици, а током претреса његове куће и помоћних објеката пронађено је оружје и већа количина муниције.

Приликом претреса пронађени су и привремено одузети 884 комада муниције калибра 45 милиметара, 12 комада муниције калибра 12 милиметара и оптички нишан, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Одузети су и ловачки карабин, ловачка пушка и 62 комада муниције.

Претрес је извршен јуче на основу наредбе Основног суда Сребреница, уз претходну сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, јер је Станичном одјељењу полиције Скелани 1. априла пријављено породично насиље за које је осумњичен Ж.Б.

Након криминалистичке обраде, ово лице ће бити предато надлежном тужилаштву уз извјештај о почињеним кривичним дјелима насиље у породици или породичној заједници и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Убиство судије Илића Убиство судије Илића
Милановић: Заклали ми мајку која је вјеровала у добро у људима Милановић: Заклали ми мајку која је вјеровала у добро у људима
Упућене пријетње запосленом у БХРТ-у Упућене пријетње запосленом у БХРТ-у
Најчитаније
 • Ово је полицајац који је убијен у Лозници
  19h 14m
  5
 • Ушао у лифт у суботу, а изашао у понедјељак
  11h 18m
  0
 • Рањени полицајац открио детаље крвавог пира Албанца
  8h 48m
  1
 • Од морбила преминуо младић у Сарајеву
  16h 37m
  0
 • Прекид електричне енергије у Палама
  20h 25m
  0