Uhapšen zbog nasilja u porodici, oduzeti municija i oružje

03.04.2024. 10:40
0
IZVOR: srna.rs

Policija je uhapsila muškarac sa područja Srebrenice čiji su inicijali Ž.B. osumnjičenog za nasilje u porodici, a tokom pretresa njegove kuće i pomoćnih objekata pronađeno je oružje i veća količina municije.

Prilikom pretresa pronađeni su i privremeno oduzeti 884 komada municije kalibra 45 milimetara, 12 komada municije kalibra 12 milimetara i optički nišan, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Oduzeti su i lovački karabin, lovačka puška i 62 komada municije.

Pretres je izvršen juče na osnovu naredbe Osnovnog suda Srebrenica, uz prethodnu saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, jer je Staničnom odjeljenju policije Skelani 1. aprila prijavljeno porodično nasilje za koje je osumnjičen Ž.B.

Nakon kriminalističke obrade, ovo lice će biti predato nadležnom tužilaštvu uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pripadnici policije iz Istočnog Sarajeva daruju krv Pripadnici policije iz Istočnog Sarajeva daruju krv
Sjećanje na smrt šestogodišnje Biljane Nikolić - rana koja ne zarasta Sjećanje na smrt šestogodišnje Biljane Nikolić - rana koja ne zarasta
MUP Srpske traga za Fatonom Hajrizijem, uputili apel građanima MUP Srpske traga za Fatonom Hajrizijem, uputili apel građanima
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    11h 13m
    3
  • Zemljotres u BiH
    12h 48m
    0
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    21h 12m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    20h 9m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    14h 52m
    9