Ухапшена два полицајца Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ

20.07.2023. 10:01
1
ИЗВОР: srna.rs

Пипадници Агенције за истраге и заштиту /СИПА/ данас су, у оквиру оперативне акције "Клик", ухапсили два полицијска службеника Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ због сумње да су починила кривично дјело примање награде и прање новца.

У току су претреси просторија и привремено одузимања предмета на пет локација на подручју Сарајева, Источног Сарајева, Шипова и Санског Моста, саопштено је из Сипе.

Активности се проводе због постојања основа сумње да су почињена кривична дјела примање награде или другог облика користи за трговину утицајем, у вези са кривичним дјелом прање новца, прописана Кривичним законом БиХ.

Сипа ове активности врши по налогу Суда БиХ и под надзором Тужилаштва БиХ у сарадњи са полицијским службеницима Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ, МУП-а Кантона Сарајево и Министарстава унутрашњих послова Републике Српске.

Особе лишене слободе ће бити спроведене у просторије Сипе ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњичених.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Građanin 20.07.2023. 12:19
    Žalost, sve policajčiće hapse, a među njihovim šefovima ima kriminalaca, te ne diraju.
Повезане вијести
Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане Ухапшено седам особа, заплијењено око 20 килограма марихуане
Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство Ухапшена жена због сумње да је помагала лицима која су покушала убиство
У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    11h 5m
    3
  • Земљотрес у БиХ
    12h 40m
    0
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    21h 4m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    20h 1m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    14h 44m
    9