Ухапшена супруга убијеног терористе: Одузети јој сви уређаји

30.06.2024. 20:02
1
ИЗВОР: nezavisne.com

Начелник Управе криминалистичке полиције (УКП) Нинослав Цмолић рекао је да је црногорска полиција ухапсила супругу терористе Милоша (Салахудина) Жујовића, који је јуче неутралисан током напада на жандарма испред израелске амбасаде.

Цмолић је изнио податке до којих је МУП Србије дошао у сарадњи са црногорском полицијом која је ухапсила супругу терористе Милоша Жујовића који је јуче неутрализован током напада на жандарма испред Израелске амбасаде.

- МУП Црне Горе је експресно дошао до супруге терористе, одузети су јој сви електронски уређаји и она ће бити процесуирана. Нама је потребна подршка целог друштва када је у питању тероризам. Грађани треба да имају поверења у државу и полицију. Ми предузимамо све радње како би одржали ред и мир и заштитили наше грађане - рекао је Цмолић за "Информер ТВ", преноси Б92.

Подсјећамо, Жујовић је јуче око 11 сати самострелом погодио припадника Жандармерије Милоша Јевремовића. (34) у врат испред Амбасаде Израела у Београду, а код себе је имао и нож.

Милош Јевремовић (34), припадник Жандармерије кога је нападач ранио самострелом, оперисан је у Ургентном центру гдје му је из врата извађена стријела и налази се у стабилном стању.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 01.07.2024. 11:21
    Terorista Miloš alijas Salaudin radi hanume i fanatizma izgubi uludo glavu. Šta sve može mindža i zaluđenost da uradi od insana. Ima sad u dženetu da mu bude plaho dobro, a hanuma ima slobodu da se kara. Oboje na dobitku, i na onom i na ovom svijetu.
Повезане вијести
Осумњичени за терористичко удруживање бранио се ћутањем на саслушању Осумњичени за терористичко удруживање бранио се ћутањем на саслушању
Жену изуједала свиња, задобила тешке повреде Жену изуједала свиња, задобила тешке повреде
Технички преглед за тротинете кошта скоро исто као и за ауто Технички преглед за тротинете кошта скоро исто као и за ауто
Најчитаније
  • То нису били људи, већ звијери: Страдање браће Петра и Павла
    9h 39m
    6
  • У Источном Новом Сарајеву исплаћена плата од 246.506 КМ
    7h 6m
    7
  • Чувени пластични хирург др Дражан Ерић гостује и изводи компликован хируршки захват у УКЦ Бањалука (ВИДЕО)
    11h 30m
    3
  • На данашњи дан умро велики Борислав Пекић: Српски писац који је свој живот посветио борби за слободу
    10h 19m
    0
  • Српска невјеста из Холивуда
    10h 41m
    0