Uhapšena supruga ubijenog teroriste: Oduzeti joj svi uređaji

30.06.2024. 20:02
1
IZVOR: nezavisne.com

Načelnik Uprave kriminalističke policije (UKP) Ninoslav Cmolić rekao je da je crnogorska policija uhapsila suprugu teroriste Miloša (Salahudina) Žujovića, koji je juče neutralisan tokom napada na žandarma ispred izraelske ambasade.

Cmolić je iznio podatke do kojih je MUP Srbije došao u saradnji sa crnogorskom policijom koja je uhapsila suprugu teroriste Miloša Žujovića koji je juče neutralizovan tokom napada na žandarma ispred Izraelske ambasade.

- MUP Crne Gore je ekspresno došao do supruge teroriste, oduzeti su joj svi elektronski uređaji i ona će biti procesuirana. Nama je potrebna podrška celog društva kada je u pitanju terorizam. Građani treba da imaju poverenja u državu i policiju. Mi preduzimamo sve radnje kako bi održali red i mir i zaštitili naše građane - rekao je Cmolić za "Informer TV", prenosi B92.

Podsjećamo, Žujović je juče oko 11 sati samostrelom pogodio pripadnika Žandarmerije Miloša Jevremovića. (34) u vrat ispred Ambasade Izraela u Beogradu, a kod sebe je imao i nož.

Miloš Jevremović (34), pripadnik Žandarmerije koga je napadač ranio samostrelom, operisan je u Urgentnom centru gdje mu je iz vrata izvađena strijela i nalazi se u stabilnom stanju.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Krcko 01.07.2024. 11:21
    Terorista Miloš alijas Salaudin radi hanume i fanatizma izgubi uludo glavu. Šta sve može mindža i zaluđenost da uradi od insana. Ima sad u dženetu da mu bude plaho dobro, a hanuma ima slobodu da se kara. Oboje na dobitku, i na onom i na ovom svijetu.
Povezane vijesti
Osumnjičeni za terorističko udruživanje branio se ćutanjem na saslušanju Osumnjičeni za terorističko udruživanje branio se ćutanjem na saslušanju
Ženu izujedala svinja, zadobila teške povrede Ženu izujedala svinja, zadobila teške povrede
Tehnički pregled za trotinete košta skoro isto kao i za auto Tehnički pregled za trotinete košta skoro isto kao i za auto
Najčitanije
  • To nisu bili ljudi, već zvijeri: Stradanje braće Petra i Pavla
    8h 41m
    6
  • U Istočnom Novom Sarajevu isplaćena plata od 246.506 KM
    6h 8m
    7
  • Čuveni plastični hirurg dr Dražan Erić gostuje i izvodi komplikovan hirurški zahvat u UKC Banjaluka (VIDEO)
    10h 32m
    3
  • Na današnji dan umro veliki Borislav Pekić: Srpski pisac koji je svoj život posvetio borbi za slobodu
    9h 21m
    0
  • Srpska nevjesta iz Holivuda
    9h 43m
    0