Ухапшено шест особа

15.09.2023. 15:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су данас на граничном прелазу Хум на граници са Црном Гором држављанина САД чији су иницијали М.Д. /42/ јер је утврђено да је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу за њим због фалсификовања исправе.

Он је ухапшен приликом изласка из БиХ и предат је службеницима МУП-а Кантона Сарајево, саопштено је из Граничне полиције.

Припадници Граничне полиције јуче су приликом изласка из БиХ на граничном прелазу Зупци на гранииц са Црном Гором ухапсили држављанина БиХ Н.К. /37/ након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Приликом уласка у БиХ у Брчком у сриједу 13. септмебра, ухапшен је држављанина БиХ М.П. /34/, јер је утврђено да га потражује Министарство унутрашњих послова Републике Српске због изазивање опште опасности.

На граничном прелазу Црвени грм на граници са Хрватском у уторак, 12. септембра, приликом уласка у БиХ ухапшен је држављанин Хрватске Д.Ј /50/, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Љубушком, те је предат службеницима Центра судске полиције у Западнохерцеговачком кантону.

Припадници Граничне полиције на аеродрому у Сарајеву у понедјељак, 11. септембра, ухапсили су држављанина БиХ М.С. /31/, јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, те је предат службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево.

Дан раније на граничном прелазу Рача на граници са Србијом ухапшен је држављанин Србије Д.М. /44/, јер је утврђено да је Интерпол Београд расписао потјерницу за њим због производње и промета дроге.

Он је контролисан на уласку у БиХ и предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Хапшења у Пореској управи због примања мита Хапшења у Пореској управи због примања мита
У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе У међународној акцији на подручју Српске ухапшене 23 особе
У БиХ ухапшено 36 лица У БиХ ухапшено 36 лица
Најчитаније
 • Гласни када бране Додика, нијеми на муке сабораца: БОРС на мети жестоких критика због доласка њихових челника пред Суд БиХ
  23h 44m
  8
 • Косовски витез Милош Ћирковић: На згаришту икона Светог Алимпија Столпника
  5h 41m
  0
 • Дио бораца и даље чека јединствени мјесечни додатак
  11h 55m
  3
 • Отворен Конзулат Србије у Палама, Љевнаић почасни конзул
  7h 11m
  2
 • Јаков Игњатовић - Зачетник реализма у српској књижевности
  10h 1m
  0