Ухапшено шест особа

15.09.2023. 15:57
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су данас на граничном прелазу Хум на граници са Црном Гором држављанина САД чији су иницијали М.Д. /42/ јер је утврђено да је МУП Кантона Сарајево расписао потрагу за њим због фалсификовања исправе.

Он је ухапшен приликом изласка из БиХ и предат је службеницима МУП-а Кантона Сарајево, саопштено је из Граничне полиције.

Припадници Граничне полиције јуче су приликом изласка из БиХ на граничном прелазу Зупци на гранииц са Црном Гором ухапсили држављанина БиХ Н.К. /37/ након што је установљено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора.

Приликом уласка у БиХ у Брчком у сриједу 13. септмебра, ухапшен је држављанина БиХ М.П. /34/, јер је утврђено да га потражује Министарство унутрашњих послова Републике Српске због изазивање опште опасности.

На граничном прелазу Црвени грм на граници са Хрватском у уторак, 12. септембра, приликом уласка у БиХ ухапшен је држављанин Хрватске Д.Ј /50/, јер је утврђено да га потражује Општински суд у Љубушком, те је предат службеницима Центра судске полиције у Западнохерцеговачком кантону.

Припадници Граничне полиције на аеродрому у Сарајеву у понедјељак, 11. септембра, ухапсили су држављанина БиХ М.С. /31/, јер је утврђено да га потражује Основни суд у Зворнику ради издржавања казне затвора, те је предат службеницима Окружног центра судске полиције Источно Сарајево.

Дан раније на граничном прелазу Рача на граници са Србијом ухапшен је држављанин Србије Д.М. /44/, јер је утврђено да је Интерпол Београд расписао потјерницу за њим због производње и промета дроге.

Он је контролисан на уласку у БиХ и предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге Еуропол: У БиХ срушен најужи круг глобалног краља дроге
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    3h 42m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    2h 37m
    2
  • Шеховац: Зашто се не изгласава резолуција о геноциду над Србима у Сарајеву?
    19h 59m
    27
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    6h 59m
    0
  • Подијељено 195 пакета за социјално угрожене становнике Источне Илиџе
    21h 45m
    1