Унаприједите продају уз помоћ савремене комуникације

06.09.2023. 11:16
0
ИЗВОР: katera.news

У данашњем брзом, дигитално вођеном свијету, директни маркетинг је моћна стратегија за директну комуникацију компаније са својим клијентима или онима који ће то тек бити.

Компанија м:тел је први телеком оператер у БиХ који, у сарадњи са водећом регионалном ИТ компанијом Infobip, нуди најсавременија ИЦТ рјешења за унапређење комуникације бизнис сектора са клијентима.

Experience Cloud је комуникациона платформа која ће вам омогућити да на једном мјесту искористите различите комуникационе канале попут СМС-а, пусх нотификација, цхат апликација, Вибера и других, како бисте ефикасно, брзо и са уштедом, потпуно персонализовали приступ према својим купцима и дошли до још бољих пословних резултата.

Помоћу Experiences Cloud комуникационе платформе унаприједићете продуктивност агената продаје, повећати препознатљивост свог бренда, привући нове и задржати постојеће кориснике, те остварити увид у понашање и жеље ваших клијената.

Ова платформа нуди свеобухватну интеграцију са системима и платформама као што су Microsoft, Adobe, Oracle и многе друге, а на располагању су вам и стручњаци који ће вам помоћи у интегрисању рјешења у ваш пословни процес.

Такође, платформа омогућава да без додатног програмерског ангажмана, креирате, тестирате и имплементирате сопствене chat bot-ove. На располагању вам је и AI chat bot који може препознати намјере корисника кроз одређене кључне ријечи и тако пружити персонализоване одговоре баш сваком клијенту.

На једном мјесту имаћете комплетну историју претходних интеракција са корисником, без обзира на којем су каналу започете или вођене. На платформи можете одредити услове слања аутоматизоване поруке, на примјер, када за изабране артикле није завршена онлине куповина купац ће добити поруку са подсјетником.

Помоћу Experiences Cloud комуникационе платформе унаприједите продају, повежите се боље са својим клијентима и све податке имајте на једном мјесту!

Сазнајте више детаља и све одговоре на ваша питања како путем ове платформе можете унаприједити ваше пословање. Путем мтел.ба сајта, у дијелу за пословне кориснике попуните контакт форму и закажите састанак или позовите 0800 50 300!

Коментари 0
Повезане вијести
Зашто је добро бити м:стипендиста? Зашто је добро бити м:стипендиста?
Карта за сваку утакмицу - NBA League Pass Карта за сваку утакмицу - NBA League Pass
MOZZART ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ! Погледај како до Аудиjа А3 MOZZART ПОНОВО НАГРАЂУЈЕ! Погледај како до Аудиjа А3
Најчитаније
 • У несрећи код Фоче страдао отац троје дјеце
  16h 46m
  0
 • У Сарајеву и Источном Сарајеву претреси на 12 локација
  12h 19m
  1
 • Да је жива, Титова Југославија би данас славила 80. рођендан
  19h 37m
  3
 • „Google“ за неколико дана креће са великим брисањем налога: Ево како да сачувате свој
  12h 25m
  0
 • На мјесто несреће излази инспекцијски надзор за тунеле
  17h 29m
  2