Упознајте Samsung Galaxy Z Flip5– нову звијезду м:тел понуде

31.08.2023. 14:16
0
ИЗВОР: katera.news

У свијету гдје се технолошке иновације непрестано развијају, Samsung је још једном показао иновативност с најновијим уређајем своје импресивне серије преклопних паметних телефона коју можете наћи у м:тел понуди-Samsung Galaxy Z Flip5.

Овај уређај је више од обичног паметног телефона, то је технолошко умјетничко дјело које комбинује софистицираност, иновацију и снагу.

Galaxy Z Flip5 долази у спектру елегантних боја, инспирисаних природом које се истичу својом савременом естетиком. Са својим преклопним механизмом који омогућава глатко отварање и затварање уређаја, овај дизајн чини телефон компактнијим кад је преклопљен, омогућујући вам да га лако носите у џепу или торбици.

Екран је још један драгуљ овог уређаја. Galaxy Z Flip5 је први уређај који има Flex прозор величине 3,4 инча направљен за самоизражавање. Компактан и привлачан из сваког угла, овај склопиви уређај је једнако прилагодљив колико и преносив. Захваљујући побољшаним флексибилним технологијама, екран остаје издржљив и без оштећења при свакодневној употреби Galaxy Z Flip5 опремљен је врхунским хардвером који осигурава брзо отварање апликација, глатко мултитаскинг искуство и снажне перформансе камере. Без обзира на то да ли сте страствени фотограф или само желите забиљежити посебне тренутке, његова камера ће вас освојити својим квалитетом.

Уз све те иновације Galaxy Z Flip5 је инвестиција, али за оне који цијене комбинацију стила, функционалности и технолошког напретка, то је улагање које ће се исплатит, а м:тел вам увијек пружа могућност куповине на рате.

Samsung Galaxy Z Flip5 је корак напријед према будућности мобилних уређаја. Његов преклопљиви дизајн, импресиван екран и снажне перформансе чине га идеалним избором за све оне који траже иновацију упаковану у елегантан и модеран дизајн. Осим Samsung Galaxy З Flip5, у м:тел понуди можете да пронађете и Samsungov модел Z Fold5, телефон са великим, преклопивим екраном, креиран за различите намјене, а посебно је адаптиран за мултитаскинг.

Овом паметном уређају осим због екрана од 7,6 инча прилагођеном за различите намјене, популарност расте и због изврсне компактности и надограђеног софтвера. Специјалан систем камера омогућава снимање, зумирање и уређивање садржаја са потпуно новим нивоом креативне слободе.

Samsung Galaxy Z Fold 5 је телефон који се интелигнетно прилагођава Вашим навикама и потребама.

За више информација посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Коментари 0
Повезане вијести
Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате Савршена комбинација - м:тел ИПТВ пакети са попустом и телевизори на рате
Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци Гледајте све епизоде серије „Тома“ у м:тел ИПТВ видеотеци
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    9h 43m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    12h 2m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    12h 29m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    15h 9m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    7h 50m
    0