Upoznajte Samsung Galaxy Z Flip5– novu zvijezdu m:tel ponude

31.08.2023. 14:16
0
IZVOR: katera.news

U svijetu gdje se tehnološke inovacije neprestano razvijaju, Samsung je još jednom pokazao inovativnost s najnovijim uređajem svoje impresivne serije preklopnih pametnih telefona koju možete naći u m:tel ponudi-Samsung Galaxy Z Flip5.

Ovaj uređaj je više od običnog pametnog telefona, to je tehnološko umjetničko djelo koje kombinuje sofisticiranost, inovaciju i snagu.

Galaxy Z Flip5 dolazi u spektru elegantnih boja, inspirisanih prirodom koje se ističu svojom savremenom estetikom. Sa svojim preklopnim mehanizmom koji omogućava glatko otvaranje i zatvaranje uređaja, ovaj dizajn čini telefon kompaktnijim kad je preklopljen, omogućujući vam da ga lako nosite u džepu ili torbici.

Ekran je još jedan dragulj ovog uređaja. Galaxy Z Flip5 je prvi uređaj koji ima Flex prozor veličine 3,4 inča napravljen za samoizražavanje. Kompaktan i privlačan iz svakog ugla, ovaj sklopivi uređaj je jednako prilagodljiv koliko i prenosiv. Zahvaljujući poboljšanim fleksibilnim tehnologijama, ekran ostaje izdržljiv i bez oštećenja pri svakodnevnoj upotrebi Galaxy Z Flip5 opremljen je vrhunskim hardverom koji osigurava brzo otvaranje aplikacija, glatko multitasking iskustvo i snažne performanse kamere. Bez obzira na to da li ste strastveni fotograf ili samo želite zabilježiti posebne trenutke, njegova kamera će vas osvojiti svojim kvalitetom.

Uz sve te inovacije Galaxy Z Flip5 je investicija, ali za one koji cijene kombinaciju stila, funkcionalnosti i tehnološkog napretka, to je ulaganje koje će se isplatit, a m:tel vam uvijek pruža mogućnost kupovine na rate.

Samsung Galaxy Z Flip5 je korak naprijed prema budućnosti mobilnih uređaja. Njegov preklopljivi dizajn, impresivan ekran i snažne performanse čine ga idealnim izborom za sve one koji traže inovaciju upakovanu u elegantan i moderan dizajn. Osim Samsung Galaxy Z Flip5, u m:tel ponudi možete da pronađete i Samsungov model Z Fold5, telefon sa velikim, preklopivim ekranom, kreiran za različite namjene, a posebno je adaptiran za multitasking.

Ovom pametnom uređaju osim zbog ekrana od 7,6 inča prilagođenom za različite namjene, popularnost raste i zbog izvrsne kompaktnosti i nadograđenog softvera. Specijalan sistem kamera omogućava snimanje, zumiranje i uređivanje sadržaja sa potpuno novim nivoom kreativne slobode.

Samsung Galaxy Z Fold 5 je telefon koji se intelignetno prilagođava Vašim navikama i potrebama.

Za više informacija posjetite www.mtel.ba ili pozovite 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel Pretplata tarife sada imaju tri puta više neta M:tel Pretplata tarife sada imaju tri puta više neta
M:tel uvećao dobit u 2023. za više od 250 miliona KM M:tel uvećao dobit u 2023. za više od 250 miliona KM
Pobjednici m:tel takmičenja putuju na Regionalni izazov u Beogradu Pobjednici m:tel takmičenja putuju na Regionalni izazov u Beogradu
Najčitanije
 • Nemanja Curović pobjednik Sabora guslara "Romanijo, goro od junaka"
  12h 34m
  0
 • Pomozimo Igoru da otputuje na operaciju
  10h 58m
  0
 • Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva u stanu
  3h 5m
  0
 • Uhapšeno 10 lica zbog trgovine drogom
  2h 46m
  0
 • Porušena tabla "Dobro došli u Republiku Srpsku" kod Vlasenice
  11h 13m
  0