Урушен дио зграде на Врачару, нема повријеђених, станари евакуисани (ВИДЕО)

16.07.2021. 21:08
0
ИЗВОР: danas.rs

Дио стамбене зграде која се налази у Видовданској улици на Црвеном крсту, у београдској општини Врачар, урушио се данас у јутарњим сатима. Том приликом није било повријеђених, а станари зграде су евакуисани.

Према незваничним информацијама, зграда је почела да се урушава јер су јој вјероватно поткопани темељи са градилишта које се налази на парцели поред.

- Истрчали смо у последњем тренутку прије него што се један читав стан урушио. Комшиница није стигла ништа да узме, јер је и она 10 минута раније срећом изашла. Могла је да страда.  Данима смо их опомињали да зграда пуца, да провјере шта раде на том градилишту, али ником ништа- испричала је једна станарка.

Она додаје да је један стан у потпуности накривљен, и да је читава зграда означена као небезбједна.

- Упозоравао сам га, говорио сам да не ради добро, али ето сада када се ово десило њега нема. Срећа у несрећи је да у том стану који се обрушио нико не живи тренутно и у њему нико није био. Али дјевојка која живи изнад је могла да настрада, њен стан виси, изашла је 10 минута прије тога. Најважније је да нико није повријеђен-  каже предсједник станара Новица Станимировић и додаје да је питање гдје ће сада становати.

Видео: Novosti.rs

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд Нацистичка Њемачка прије 83 године бомбардовала Београд
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    22h 31m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    20h 38m
    0
  • Годишњица рођења Милутина Бојића, аутора "Плаве гробнице"
    20h 42m
    0
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    14h 51m
    1
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    18h 51m
    0