Утопила се деветогодишња дјевојчица на дивљем купалишту

30.06.2021. 19:13
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Деветогодишња Валентина С. утопила се данас поподне на дивљем купалишту Плава бања на улазу у Кикинду, пред очима нешто старије сестре Кристине (13) и брата близанца Кристијана. 

У тренутку трагедије њихова мајка Јелена С. (33) удаљила се и оставила дјецу саму, јер је, како каже, отишла у продавницу да купи кафу, наводно, са једним од купача којег познаје.

Дјевојчица се утопила док је старија сестра, која је пливач, покушавала да је учи да плива. Међутим, вода их је повукла.

Старија сестра покушавала је да сачува млађу, али није успјела. У помоћ је прискочио и један од купача, али ни он није успио да је спасе. За то вријеме Кристијан се налазио на обали.

– Познаник ме позвао да одемо да купимо кафу. Отишла сам јер нисам понијела новац. Када сам се вратила, видјела сам да је дошла полиција. Помислила сам да се нешто десило. Онда сам видјела да је тијело већ извучено из воде. Моје дијете је било без знакова живота – испричала нам је мајка Јелена С. (33).

Породица живи у тешким социјалним условима. Јелена ради сезонске послове у пољопривреди, пишу Новости.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиства под надзором полиције Осумњичени за убиства под надзором полиције
Убијено петоро људи у дому за старије и немоћне особе у Хрватској Убијено петоро људи у дому за старије и немоћне особе у Хрватској
Преминула једногодишња беба након што је отац заборавио у аутомобилу Преминула једногодишња беба након што је отац заборавио у аутомобилу
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    6h 59m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    16h 58m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 34m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    15h 55m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 38m
    9