Уторак дан за погодности - платите своје м:тел рачуне онлајн уз Mastercard

07.10.2024. 15:17
0
ИЗВОР: katera.news

М:тел и Mastercard са задовољством најављују сјајне погодности за све м:тел кориснике који своје телекомуникацијске трансакције обављају online уторком путем Mastercard kartice. Платите своје мјесечне рачуне за све м:тел услуге као и препаид допуне, путем www.mtel.ba, м:ГО или Мој м:тел апликације са Mastercard картицом и остварите поврат новца од 10 КМ.

Oнлајн плаћања све више постају тренд на тржишту БиХ, а број таквих трансакција константно расте. Разлог томе су брзина, једноставност и сигурност, који пружају беспријекорно корисничко искуство. Корисници имају могућност да из удобности свог дома пронађу све артикле који су им потребни, те да плате своје мјесечне обавезе, без стајања у реду или чекања.

Зато и ви искористите предности онлајн плаћања и уживајте у једноставности уз додатну уштеду.

Акција је доступна сваког уторка до 30. новембра за плаћања Mastercard картицом у минималном укупном износу до 50 КМ код свих Mastercard партнера, укључујући и м:тел. У току овог периода један корисник може остварити максималних пет поврата новца. Поврет новца биће исплаћен до 15. дана у мјесецу након мјесеца у којем је извршено плаћање.

Све детаље о поврату новца на ваше Mastercard картице и списак партнера код којих можете обавити плаћање можете пронаћи на сајту www.mastercard.ba.

Коментари 0
Повезане вијести
Samsung телефони са сјајним поклонима Samsung телефони са сјајним поклонима
Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ Компанији М:тел уручено признање за највећу остварену добит у БиХ
У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу У м:тел понуди iPhone 16 – генијалан у сваком погледу
Најчитаније
  • Мања запошљава: Оглас за посао у Источном Сарајеву
    5h 37m
    0
  • Дејан Којић прогласио побједу у Палама
    19h 42m
    9
  • Маринко Божовић прогласио побједу у Источној Илиџи
    20h 37m
    5
  • Љубиша Ћосић прогласио побједу
    17h 46m
    4
  • Побједа Страхиње Башевића у Сокоцу
    19h 25m
    14