Уз мурал Ратку Младићу осликани Дража Михаиловић и Живојин Мишић

17.11.2021. 14:12
3
ИЗВОР: Катера

На фасади зграде, на којој је осликан мурал генералу Војске Републике Српске Ратку Младићу, јутрос су "осванула" још два нова мурала псовећена армијском генералу Драгољубу Дражи Михаиловићу и војводи Живојину Мишићу.

Подсјећамо, активисткиње Аида Ћоровић и Јелена Јаћимовић су прије неколико дана приведене у станицу полиције, након што су реметиле јавни ред и мир.

Слика

Фото: N1

Он су, како је тада писао портал "N1" телевизије бациле неколико јаја на мурал Ратка Младића, а да би затим сљедећи дан Ђорђо Жујовић из СДП Србије бацио канту креча на мурал.

Захваљујући групи младих, мурал је очишћен убрзо, да би након тога поново непозната особа бацила црну боју на Младићев мурал.

Ни то није био проблем омладини из Београда да поново очисти овај мурал, а убрзо након тога и осликају ликове још двојице великих српских војсковођа, Драже Михаиловића и Живојина Мишића.

Коментари 3
  • Generic placeholder image
    Cica 18.11.2021. 13:17
    Da nije bilo ovih ljudi koji branili svoju domovinu ko zna dal bi bilo danas nas, sramno je citati kako ovi "srbi" pljuju po Mladicu, zapitajte se ko su vam preci i od koga ste postali... bitno je da su vam idoli ovi debili po zadrugama, farmama i ostalim budalastinama...
  • Generic placeholder image
    Patriota 17.11.2021. 17:17
    Drugosrbijanski ološ na aparatima!
  • Generic placeholder image
    Cober 17.11.2021. 14:43
    Ko kaže da nemamo dobru rodoljubivu omladini.
Повезане вијести
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори Генерал Младић и даље лошег стања, једва говори
Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници Здравствени немар према Караџићу повезан са најавом резолуције о Сребреници
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    13h 12m
    0
  • Крађа у Палама
    11h 30m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    7h 57m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    10h 45m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    4h 6m
    0