Uz mural Ratku Mladiću oslikani Draža Mihailović i Živojin Mišić

17.11.2021. 14:12
3
IZVOR: Katera

Na fasadi zgrade, na kojoj je oslikan mural generalu Vojske Republike Srpske Ratku Mladiću, jutros su "osvanula" još dva nova murala psovećena armijskom generalu Dragoljubu Draži Mihailoviću i vojvodi Živojinu Mišiću.

Podsjećamo, aktivistkinje Aida Ćorović i Jelena Jaćimović su prije nekoliko dana privedene u stanicu policije, nakon što su remetile javni red i mir.

Slika

Foto: N1

On su, kako je tada pisao portal "N1" televizije bacile nekoliko jaja na mural Ratka Mladića, a da bi zatim sljedeći dan Đorđo Žujović iz SDP Srbije bacio kantu kreča na mural.

Zahvaljujući grupi mladih, mural je očišćen ubrzo, da bi nakon toga ponovo nepoznata osoba bacila crnu boju na Mladićev mural.

Ni to nije bio problem omladini iz Beograda da ponovo očisti ovaj mural, a ubrzo nakon toga i oslikaju likove još dvojice velikih srpskih vojskovođa, Draže Mihailovića i Živojina Mišića.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Cica 18.11.2021. 13:17
    Da nije bilo ovih ljudi koji branili svoju domovinu ko zna dal bi bilo danas nas, sramno je citati kako ovi "srbi" pljuju po Mladicu, zapitajte se ko su vam preci i od koga ste postali... bitno je da su vam idoli ovi debili po zadrugama, farmama i ostalim budalastinama...
  • Generic placeholder image
    Patriota 17.11.2021. 17:17
    Drugosrbijanski ološ na aparatima!
  • Generic placeholder image
    Cober 17.11.2021. 14:43
    Ko kaže da nemamo dobru rodoljubivu omladini.
Povezane vijesti
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
General Mladić i dalje lošeg stanja, jedva govori General Mladić i dalje lošeg stanja, jedva govori
Zdravstveni nemar prema Karadžiću povezan sa najavom rezolucije o Srebrenici Zdravstveni nemar prema Karadžiću povezan sa najavom rezolucije o Srebrenici
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    48m
    0
  • Doktor Šupić obavio 42 pregleda u preventivnoj akciji u Istočnom Starom Gradu
    13h 25m
    1
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    22h 59m
    1
  • Paljani na pokloničkom putovanju u manastir Hilandar
    17h 13m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    22h 17m
    1