Васкршња акција помоћи социјално-угроженом становништву Источног Сарајева

14.04.2022. 13:18
0
ИЗВОР: katera.news

Удружење "Оплемени срце" из Источног Сарајева јавним апелом позива све привреднике и хумане људе да се укључе у акцију прикупљања помоћи за социјално-угрожене становнике, у сусрет највећем хришћанском празнику Васкрсењу Христовом.

Из овог удружења су навели да ће јавним апелом покушати да прикупе храну, васкршња јаја и колаче за 60 корисника из социјално-угрожених породица из општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево.

- Уз вашу помоћ и донације у претходном периоду, трпезе наших корисника биле су мало богатије, а наши суграђани скромних финансијских могућности највеће и најрадосније хришћанске празнике прославили су достојанствено. С обзиром да је вријеме Васкршњег поста, вријеме праштања, лијепо је учинити и неко хумано дјело - навели су из Удружења "Оплемени срце".

Сви који су у могућности да помогну рад Удружења кроз ову акцију могу да свој скромни допринос дају тако што ће донирати храну, печење, обојена јаја, колаче, воће и пиће за социјално-угрожене породице из ове двије општине.

Додају да сви који желе да учествују у акцији могу се обратити у "Фејсбук" групи на линку овдје или некоме од администратора групе, како би се упознали детаљније о самој акцији.

Укључи се у акцију и оплемени срце!

Коментари 0
Повезане вијести
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву Промовисан роман аутора Горана Врачара у Источном Сарајеву
Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета Витомир Митрић: Језик луткарства је језик свих народа свијета
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 0m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 42m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 10m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 31m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 40m
    0