Vaskršnja akcija pomoći socijalno-ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva

14.04.2022. 13:18
0
IZVOR: katera.news

Udruženje "Oplemeni srce" iz Istočnog Sarajeva javnim apelom poziva sve privrednike i humane ljude da se uključe u akciju prikupljanja pomoći za socijalno-ugrožene stanovnike, u susret najvećem hrišćanskom prazniku Vaskrsenju Hristovom.

Iz ovog udruženja su naveli da će javnim apelom pokušati da prikupe hranu, vaskršnja jaja i kolače za 60 korisnika iz socijalno-ugroženih porodica iz opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo.

- Uz vašu pomoć i donacije u prethodnom periodu, trpeze naših korisnika bile su malo bogatije, a naši sugrađani skromnih finansijskih mogućnosti najveće i najradosnije hrišćanske praznike proslavili su dostojanstveno. S obzirom da je vrijeme Vaskršnjeg posta, vrijeme praštanja, lijepo je učiniti i neko humano djelo - naveli su iz Udruženja "Oplemeni srce".

Svi koji su u mogućnosti da pomognu rad Udruženja kroz ovu akciju mogu da svoj skromni doprinos daju tako što će donirati hranu, pečenje, obojena jaja, kolače, voće i piće za socijalno-ugrožene porodice iz ove dvije opštine.

Dodaju da svi koji žele da učestvuju u akciji mogu se obratiti u "Fejsbuk" grupi na linku ovdje ili nekome od administratora grupe, kako bi se upoznali detaljnije o samoj akciji.

Uključi se u akciju i oplemeni srce!

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe Milošević Šošo: Nedovoljno znanja o važnosti mentalnog blagostanja rađa predrasude i stereotipe
Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu Film naše sugrađanke najbolji kratki dokumentarac festivala u Beogradu
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    17h 4m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    13h 36m
    4
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    16h 20m
    0
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    11h 58m
    0
  • Danas Markovdan
    20h 46m
    0