Ватрогасци имали интервенцију извлачења повријеђеног лица из аутомобила

28.11.2019. 08:50
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба. Љекарску интервенцију затражило је 37 пацијената.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево је синоћ, у периоду од 23:03 до 23:30, имала интервенцију извлачења повријеђеног лица из аутомобила, након удеса, у улици Касиндолског батаљона код броја 82.

Град је јутрос уредно снабдијевен електричном енергијом.

Из КП „Водовод и канализација“а.д. Источно Сарајево обавјештавају кориснике да ће због прерасподјеле расположивих количина воде, а у циљу акумулирања воде на главном резервоару на Филтер постројењу, без водоснабдијевања у наредним данима од 19,00 до 6,00 часова остати насеље Војковићи.

Потрошачи који се снабдијевају са резервоара "Горњи Которац" (Јоксимовићи) уредно водоснабдијевање могу очекивати након отклањања најављеног квара на повратном цјевоводу ДН 100 мм у улици Илиџанска.

Потрошачи у улици Карађорђева и дио Цара Лазара стабилизацију у водоснабдијевању имаће од 7,00 часова. 

-Због недовољних количина воде апелујемо на све наше потрошаче да максимално рационално троше воду – наводи се у саопштењу.

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ коловози су мокри и клизави, видљивост је смањена због магле и чешћи су одрони земље и камења на коловоз, саопштено је из Ауто-мото савеза Српске.

У току је изградња МХЕ Крупац на ријеци Жељезници, због чега се саобраћај на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново одвија наизмјенично, једном траком.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити суво вријеме, уз умјерену до претежну облачност, а у вечерњим часовима падаће киша и пљускови у већини крајева.
Јутро је умјерено до потпуно облачно, а киша пада у Херцеговини и дијелу Романије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

У Херцеговини током читавог дана повремена киша и пљускови праћени грмљавином, а локално се очекују и обилније падавина, нарочито у другом дијелу дана.

Највиша дневна температура од 12 до 18, на планинама око девет степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар југозападног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра мало топлије, понегдје киша Сутра мало топлије, понегдје киша
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Град богатији за два дјечака и дјевојчицу Град богатији за два дјечака и дјевојчицу
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    11h 11m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 53m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 21m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 42m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 51m
    0