Vatrogasci imali intervenciju izvlačenja povrijeđenog lica iz automobila

28.11.2019. 08:50
0
IZVOR: Katera

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 časa nije bilo rođenih beba. Ljekarsku intervenciju zatražilo je 37 pacijenata.

Teritorijalna vatrogasna jedinica Istočno Sarajevo je sinoć, u periodu od 23:03 do 23:30, imala intervenciju izvlačenja povrijeđenog lica iz automobila, nakon udesa, u ulici Kasindolskog bataljona kod broja 82.

Grad je jutros uredno snabdijeven električnom energijom.

Iz KP „Vodovod i kanalizacija“a.d. Istočno Sarajevo obavještavaju korisnike da će zbog preraspodjele raspoloživih količina vode, a u cilju akumuliranja vode na glavnom rezervoaru na Filter postrojenju, bez vodosnabdijevanja u narednim danima od 19,00 do 6,00 časova ostati naselje Vojkovići.

Potrošači koji se snabdijevaju sa rezervoara "Gornji Kotorac" (Joksimovići) uredno vodosnabdijevanje mogu očekivati nakon otklanjanja najavljenog kvara na povratnom cjevovodu DN 100 mm u ulici Ilidžanska.

Potrošači u ulici Karađorđeva i dio Cara Lazara stabilizaciju u vodosnabdijevanju imaće od 7,00 časova. 

-Zbog nedovoljnih količina vode apelujemo na sve naše potrošače da maksimalno racionalno troše vodu – navodi se u saopštenju.

Na putevima u Republici Srpskoj i Federaciji BiH kolovozi su mokri i klizavi, vidljivost je smanjena zbog magle i češći su odroni zemlje i kamenja na kolovoz, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

U toku je izgradnja MHE Krupac na rijeci Željeznici, zbog čega se saobraćaj na dionici magistralnog puta Krupac-Bogatići, na području opština Istočna Ilidža i Trnovo odvija naizmjenično, jednom trakom.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti suvo vrijeme, uz umjerenu do pretežnu oblačnost, a u večernjim časovima padaće kiša i pljuskovi u većini krajeva.
Jutro je umjereno do potpuno oblačno, a kiša pada u Hercegovini i dijelu Romanije, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Hercegovini tokom čitavog dana povremena kiša i pljuskovi praćeni grmljavinom, a lokalno se očekuju i obilnije padavina, naročito u drugom dijelu dana.

Najviša dnevna temperatura od 12 do 18, na planinama oko devet stepeni Celzijusovih.

Duvaće slab do umjeren vjetar jugozapadnog smjera, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Komentari 0
Povezane vijesti
Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama Povećana opasnost od odrona, magla u kotlinama
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak Kosorić zadovoljan startom Romanije: Očekivali smo dobar početak
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 41m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 32m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 19m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 45m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 27m
    0