Вечерас промоција књиге Татјане Тање Марин у Источном Сарајеву

22.11.2023. 09:37
0
ИЗВОР: katera.news

Промоција књиге Татјане Тање Марин „Трагом мојих мисли“ одржаће се вечерас у Културном центру Источно Ново Сарајево у 19.00 часова.

Књига „Трагом мојих мисли“ првенац је Татјане Марин, а о књизи ће говорити проф. Јадранка Регоје, проф. др Вера Ћевриз Нишић и мр Данијела Мрда. Модератор је Весна Стокановић.

Како су саопштили из Матичне библиотеке Источно Сарајево, књига Татјане Марин је књига медитативне прозе, а она, у лирски обојеним записима промишља о животу и свијету, биљежећи мисли, осјећања и расположења онако како су се спонтано јављали и низали.

Књига „Трагом мојих мисли“ је искрени исказ једне самосвјесне жене, спремне да изађе из зоне комфора и потпуно слободна и своја, разбије клишее и границе. Било да су дефинисане нормом или личним афилијацијама.

Татјана Марин је рођена  у Сарајеву. Завршила је гимназију општег смјера и 11. класу Полицијске академије у Бањалуци, а већ 17 година је запослена у Министарству унутрашњих послова Републике Српске.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисан роман "Пиши, добри мој Нектарије" Маријане Петронић Промовисан роман "Пиши, добри мој Нектарије" Маријане Петронић
Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Сарајеву Промоција романа „Пиши, добри мој Нектарије“ Маријане Петронић 26. септембра у Источном Са...
Објављен роман "Пиши, добри мој Нектарије" Маријане Петронић Објављен роман "Пиши, добри мој Нектарије" Маријане Петронић
Најчитаније
  • Изгорио аутомобил у Источном Сарајеву (ФОТО)
    14h 50m
    0
  • Сјећање на доктора и планинара Јова Елчића (ФОТО)
    6h 39m
    1
  • Једномјесечни притвор мушкарцу због мучења пса
    15h 3m
    7
  • Кнез Милош - ослободилац и аутократа
    19h 16m
    0
  • Ухапшен мушкарац, заплијењено више од килограм дроге
    17h 11m
    0