Večeras promocija knjige Tatjane Tanje Marin u Istočnom Sarajevu

22.11.2023. 09:37
0
IZVOR: katera.news

Promocija knjige Tatjane Tanje Marin „Tragom mojih misli“ održaće se večeras u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo u 19.00 časova.

Knjiga „Tragom mojih misli“ prvenac je Tatjane Marin, a o knjizi će govoriti prof. Jadranka Regoje, prof. dr Vera Ćevriz Nišić i mr Danijela Mrda. Moderator je Vesna Stokanović.

Kako su saopštili iz Matične biblioteke Istočno Sarajevo, knjiga Tatjane Marin je knjiga meditativne proze, a ona, u lirski obojenim zapisima promišlja o životu i svijetu, bilježeći misli, osjećanja i raspoloženja onako kako su se spontano javljali i nizali.

Knjiga „Tragom mojih misli“ je iskreni iskaz jedne samosvjesne žene, spremne da izađe iz zone komfora i potpuno slobodna i svoja, razbije klišee i granice. Bilo da su definisane normom ili ličnim afilijacijama.

Tatjana Marin je rođena  u Sarajevu. Završila je gimnaziju opšteg smjera i 11. klasu Policijske akademije u Banjaluci, a već 17 godina je zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe U Han Pijesku predstavljene knjige kojima se brani srpsko kulturno i duhovno nasljeđe
Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO) Promovisani romani „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu (FOTO)
Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku Promocija knjiga Branislava Stankovića i Aleksandre Ninković Tešić u Han Pijesku
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    4h 27m
    0
  • Obavještenje o povremenoj obustavi saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
    6h 34m
    0
  • Nada za Aleksandrovo liječenje poliklinika u Nišu – Budimo humani!
    12h 2m
    0
  • Babići, njih 12, krstilo se na praznik Svetog Vasilija
    14h 16m
    0
  • Troškovi transporta velika briga roditelja - Pomozimo Milošu!
    15h 4m
    0